Fajnie, że będzie sezon 16. Akurat go nie widziałem. Mógłby być jeszcze sezon 15, którego też nie widziałem i byłby full wypas
_________________ www.chojrakcn.fora.pl - Je?li chcesz, by Polska mog?a spokojnie zorganizowa? Mistrzostwa Europy i odnios?a megaogromny sukces, to musisz si? tu zarejestrowa?!!!
Ja na C+ to tylko sezonu 19-ego jeszcze nie widziałem, a z wszystkich pozostałych widziałem tam przynajmniej po 2 odcinki. Tak więc mnie osobiście będzie wystarczyć jak zobaczę tam przynajmniej jeden odcinek 19-ego sezonu. Chociaż sezon 16 - jeden z moich ulubionych, też miło będzie móc jeszcze raz zobaczyć na tv.
Ostatnio dostałem w prezencie stacjonarny odtwarzacz DVD z divxem w prezencie i kładąc się spać włączam sobie jeden odcinek właśnie z tych sezonów co wymieniłem. Niebo a ziemia w porównaniu z tym co aktualnie leci na C+
C+: Chcemy kupić sezon 20 Simpsonów.
FOX: W SD czy HD?
C+: SD.
No i dostali. W Ameryce rzadko się spotyka programy SD w 16:9, w większości przypadków obcina się po bokach, by obraz pasował do formatu 4:3. Dlatego ci, którzy ściągają najnowsze odcinki w SD niech zauważą, że obraz nagrywa się z HDTV, a następnie specjalnie obniża się rozdzielczość.
5 lutego w Canal+ odbędzie się premiera 21 sezonu Simpsonów! Nowy odcinek w każdy piątek o godz. 20:10.
O, proszę... to teraz jest duże prawdopodobieństwo, że od razu puszczą ten sezon w całości jak już dobiegnie końca.
Tylko teraz będzie pewna obsuwa w odcinkach z pozostałych sezonów i na nowo będę musiał wyliczyć kiedy zostaną puszczone brakujące odcinki z lektorem w sieci, tj. 06x03 i 09x16.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum