Mam pytanie otóż sciągam odcinki Simpsonów z torrenta, które były zgrywane ze stacji
Canal +.
Chodzi mi o to, że słyszałem, że niektóre odcinki były cenzurowane.
Czy te na Canal + też ?
jest cenzura.obcinają niektóre sceny.
obejrzyj sobie odcinek 4x08 tu jest strona na której możesz zobaczyć ten odcinek
kreskówki.fani.pl
słyszałem ze początek odcinka 8x15 wycieli.
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 10:54 pm
Canalowi+ zdarzyło się wyciąć parę scen w sezonie 4, ale nigdzie indziej. Odcinek 8x15 został dostarczony do C+ przez FOX pozbawiony sekwencji początkowej.
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 8:29 am
Już informuję: Co do cenzury występującej w sezonie 4 i nigdzie indziej, to wiem o tym po prostu oglądając na własne oczy Simpsonów z C+. Informacja o 8x15 z kolei pochodzi z forum C+, gdzie Administrator tłumaczył, skąd wynikał brak sekwencji początkowej.
ło, ho, ho... Ja bym zadał pytanie z jak dużą cenzurą. Skoro będzie dubbing to daje to możliwość takiej zmiany dialogów, aby pominąć niezręczną scenę. Ja stawiam, że odcinek (nie pamiętam tytułu ) w którym Homer z Marge biegają bez ubrań po całym Springfield to możemy pocałować na "do widzenia"
Na Plusie Simsponowie będą z dubbingiem !?
To chyba podziękuje tej stacji, oglądałem Simpsonów z dubbingiem na czeskiej stacji, to był po prostu koszmar, to zabiera cały klimat, a do tego głosu Hommera, Marge, Barta i wszystkich bohaterów bajki nie da się podrobić...
rogercieslar [Usunięty]
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 11:37 am
Qniakp,
ja widziałem simpsonow na czeskiej tv.i zawsze gdy ich oglądam po czesku.to plącze ze śmiechu.czescy the simpsons są super.
Mike El,
dzięki za info.
Wysłany: Sob Maj 16, 2009 9:43 pm
Wykorzystuję ten wątek, by zamieścić poniższą informację.
Po emisji odcinka 20x11 w dniu 29 maja, od 1 czerwca Canal+ rozpoczyna re-emisję sezonów 16-19. Następnie od nowa rozpoczną sezon 20 i doprowadzą go wtedy do końca.
Liczę na to, że ta okazja zostanie wykorzystana przez kogoś do nagrania odcinków 16x21 oraz 18x21. Tu ukłon dla Pomora i Contantine'a za dzisiaj opublikowany sezon 19.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum