Wysłany: Wto Lut 10, 2009 4:57 pm Sit Down, Shut Up
Po ponad 12 latach serial "King of the Hill" (znany w Polsce jako "Bobby kontra wapniaki") został oddany przez FOX do kasacji. Na jego miejsce 19 kwietnia wejdzie nowy animowany sitcom pt. "Sit Down, Shut Up" ("Siadaj i stul dziób" - tłum. Mike El). Twórcami są Mitch Hurwitz ["Arrested Development" ("Bogaci bankruci"; nb. świetny serial, polecam - Mike El)], Eric i Kim Tannenbaumowie ["Two and a Half Men" ("Dwóch i pół"; emitowany na TVN Siedem)] oraz Josh Weinstein, producent wykonawczy 7 i 8 sezonu "Simpsonów".
Serial opowiada o grupie niekonwencjonalnych nauczycieli i pracowników liceum w małym rybackim mieście na Florydzie, dla których dobro uczniów nigdy nie jest najważniejsze.
Jejku Ta wiadomość z jednej strony mnie smuci, a z drugiej cieszy. Szkoda mi serialu jakim jest King of the Hill Bardzo mi się podoba i darzę go niemałym sentymentem. Z drugiej strony podoba mi się pomysł na ten nowy serial. Mam nadzieję, że Bobby kontra Wapniaki nie zostanie zastąpiony jakimś nędznym gniotem. Pamiętajmy, że sam pomysł to nie wszystko
Cóż, serial okazał się porażką, co na pewno mi przyznają ci, którzy widzieli puszczone dotychczas 4 odcinki. A teraz najnowsza wiadomość jest taka, że więcej ich już nie będzie. To koniec tego serialu.
Albo niech nakręcą nową porządną kreskówkę, a nie badziewie na zapchanie ramówki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum