The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: Brak tagów.

Splinter Cell
Autor Wiadomość
Shark214  
Profesor

Wysłany: Nie Maj 02, 2010 12:59 pm   Splinter Cell

Zauważyłem, że jest paru fanów tej gry na tym forum [ zresztą na jakim forum nie ma :wink: ]. Wpisujcie tu wasze odczucia co do tej gry, zwłaszcza po premierze najnowszej części, która widocznie odbiega od pozostałych :wink:

MNDT1992  
Profesor

Wysłany: Nie Maj 02, 2010 1:58 pm   

Nie miałem zbyt dużej styczności z tą serią. Daawno temu grałem w Pandora Tomorrow, trochę w jedynkę i demo trójki. Chociaż może zagram w tego nowego.. Tylko o co chodzi z tym, że ta część odbiega od innych? ;)

Shark214  
Profesor

Wysłany: Nie Maj 02, 2010 2:13 pm   

Chodzi o to, że nie można nie zabijać, i są misje w której niemal trzeba zrobić rozróbę :wink: , a poza tym gra została znacznie uproszczona.

Riff  
Lisa

Wysłany: Nie Maj 02, 2010 2:47 pm   

No cóż.. może ktoś jest chętny na grę multiplayer Chaos Theory ?

Tryb rywalizacja, nazwa serwera : Polska. Jak dużo ludzi będzie to mogę założyć hasło tylko dla Simpsons Forum :-) .

Ehh.. Conviction to też Splinter Cell - nawet w Double Agent gralem, to i tego Fishera przeżyje..

Shark214  
Profesor

Wysłany: Nie Maj 02, 2010 4:37 pm   

A właściwie jak ci się DA podobał? Bo ja słyszałem różne opinie, a mi się nawet podobał :wink:

Ares  
Administrator Techniczny

Wysłany: Nie Maj 02, 2010 4:42 pm   

Ja też lubie serie Splinter Cell'a :) Chaos Theory oczywiscie najlepsze :) Co do Double Agent to pograłem tylko trochę bo potem mi się jakoś znudziła ale nie była aż taka zła. Choć brakowało jej tego czegoś , tego klimatu :)

ZawaL  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Nie Maj 02, 2010 5:19 pm   

Jak pisałem w shoutboxie obecnie jestem bliżej końca najnowszej części. Powiem tak. Gierka zrobiona totalnie na film, coś w stylu Bourna, świetnie zrobione momenty przesłuchiwań. Z poprzednich części grałem tylko w pierwszą i to i tak nie do końca. Zrezygnowałem z niej gdy okazało się że gra nastawiona jest na skradanie się i jak najmniejsze eliminowanie. Wróciłem do niej dopiero po premierze tej części i nie jestem zawiedziony. Nie wiem jak będzie w przypadku kogoś kto śledzi części od 1 do obecnej. Jeżeli miałbym wystawiać mu ocenę to w skali 1-10 dostałby odemnie mocne 7.

tomeczek  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Pon Maj 03, 2010 3:07 pm   

Grałem w 3 pierwsze części i były niezłe. W double agent już mi się nie chciało bo mnie denerwowały wymagania sprzętowe.

Ares napisał/a:
Chodź brakowało jej tego czegoś

Gdzie mam iść? :P

Shark214  
Profesor

Wysłany: Pon Maj 03, 2010 3:26 pm   

Eh, każdemu zdarzają się błędy :roll:

Ares  
Administrator Techniczny

Wysłany: Pon Maj 03, 2010 3:36 pm   

Czepiasz sie złośliwcu jeden :P Poprawione Ares warn. :D

ZawaL  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Pon Maj 03, 2010 6:02 pm   

Tak jak wspominałem że kończę tak dopiero co skończyłem :) Gierka bardzo fajna. Świetna sprawa z tym March&Execute zwłaszcza w jednej z ostatnich misji kiedy to mamy niekończącą się liczbę podczas ucieczki. Ostatnia misja to majstersztyk i tak wciągnęła że czułem się jakbym faktycznie brał udział w tej skradance (momentami nawet wstrzymywałem oddech!!) :P
Szkoda tylko że nie miałem przyjemności grać w Double Agent i trochę nie wiedziałem o co kaman ale wchodzę zaraz na allegro i zamawiam poprzednią część :)

Riff  
Lisa

Wysłany: Pon Maj 03, 2010 6:17 pm   

ZawaL, nie marnuj pieniędzy. Poprzednia część jest prawdziwie, tragicznie, okropniaście zła.. chociaż jeśli tak jak piszesz, nie lubisz się skradać, a wolisz strzelać, to może ci się spodobać.

Odpowiedz do tematu