Zauważyłem, że jest paru fanów tej gry na tym forum [ zresztą na jakim forum nie ma ]. Wpisujcie tu wasze odczucia co do tej gry, zwłaszcza po premierze najnowszej części, która widocznie odbiega od pozostałych
Wysłany: Nie Maj 02, 2010 1:58 pm
Nie miałem zbyt dużej styczności z tą serią. Daawno temu grałem w Pandora Tomorrow, trochę w jedynkę i demo trójki. Chociaż może zagram w tego nowego.. Tylko o co chodzi z tym, że ta część odbiega od innych?
Wiek: 22 Dołączył: 08 Lip 2008 Posty: 755 Skąd: Out Of Arkham
Wysłany: Nie Maj 02, 2010 4:42 pm
Ja też lubie serie Splinter Cell'a Chaos Theory oczywiscie najlepsze Co do Double Agent to pograłem tylko trochę bo potem mi się jakoś znudziła ale nie była aż taka zła. Choć brakowało jej tego czegoś , tego klimatu
Jak pisałem w shoutboxie obecnie jestem bliżej końca najnowszej części. Powiem tak. Gierka zrobiona totalnie na film, coś w stylu Bourna, świetnie zrobione momenty przesłuchiwań. Z poprzednich części grałem tylko w pierwszą i to i tak nie do końca. Zrezygnowałem z niej gdy okazało się że gra nastawiona jest na skradanie się i jak najmniejsze eliminowanie. Wróciłem do niej dopiero po premierze tej części i nie jestem zawiedziony. Nie wiem jak będzie w przypadku kogoś kto śledzi części od 1 do obecnej. Jeżeli miałbym wystawiać mu ocenę to w skali 1-10 dostałby odemnie mocne 7.
Tak jak wspominałem że kończę tak dopiero co skończyłem Gierka bardzo fajna. Świetna sprawa z tym March&Execute zwłaszcza w jednej z ostatnich misji kiedy to mamy niekończącą się liczbę podczas ucieczki. Ostatnia misja to majstersztyk i tak wciągnęła że czułem się jakbym faktycznie brał udział w tej skradance (momentami nawet wstrzymywałem oddech!!)
Szkoda tylko że nie miałem przyjemności grać w Double Agent i trochę nie wiedziałem o co kaman ale wchodzę zaraz na allegro i zamawiam poprzednią część
Wysłany: Pon Maj 03, 2010 6:17 pm
ZawaL, nie marnuj pieniędzy. Poprzednia część jest prawdziwie, tragicznie, okropniaście zła.. chociaż jeśli tak jak piszesz, nie lubisz się skradać, a wolisz strzelać, to może ci się spodobać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum