Też myślałem, że wyszłaby mi Lisa, nie zawsze jest tak jak chcemy. W sumie w gimnazjum czasami zachowywałem się, jak ona, dopiero w szkole średniej wyluzowałem i przestałem zachowywać się jak kujon xD. W niektórych sytuacjach zachowałbym się zupełnie tak jak ona, a w niektórych zupełnie inaczej. No, i nie gram na saksofonie, jem mięso i jestem chrześcijeanem.
sakuwbarakushow napisał/a:
Dawałem na opak nie czytając pytań (bo ich nie rozumiem nawet : o )
Kurcze, tak trudno użyć Google translate lub jakiegoś słownika. Ja tak poradziłem sobie z pytaniami, których nie mogłem zrozumieć.
_________________ Obejrzane seriale (sezony):
The Simpsons: TUS, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, The Movie, 19, 20, 21, 22, 23... Futurama: 1, 2, 3, 4, 5, Movies, 6, 7.
Metalocalypse: 1, 2... My Little Pony: Friendship Is Magic: 1, 2...
Spodziewałem się. Jestem chciwy no i materialistą też jestem.
sakuwbarakushow napisał/a:
Dawałem na opak nie czytając pytań (bo ich nie rozumiem nawet : o )
o_O Jestem rok od ciebie młodszy, a angielski umiem tyle, co z szkoły i z internetu. To są zwykłe przymiotniki, a na dole masz pytanie, czy ten przymiotnik do ciebie pasuje. (np. hojny - zdecydowanie nie, nie, tak, zdecydowanie tak)
A jak nie rozumiesz przymiotników to zapraszam:
http://translate.google.com
Akurat pojedyncze słowa ten translator b. dobrze tłumaczy.
_________________ Obejrzane sezony seriali:
a) Simpsonowie: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8 (w trakcie), 17, 19
b) Futurama: 1 (w trakcie)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum