The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: nuclear, plant, power, springfield

Springfield Nuclear Power Plant

Jak oceniasz to miejsce?
1
0%
 0%  [ 0 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
3
0%
 0%  [ 0 ]
4
0%
 0%  [ 0 ]
5
2%
 2%  [ 1 ]
6
5%
 5%  [ 2 ]
7
5%
 5%  [ 2 ]
8
24%
 24%  [ 9 ]
9
18%
 18%  [ 7 ]
10
43%
 43%  [ 16 ]
Głosowań: 37
Wszystkich Głosów: 37

Autor Wiadomość
pyra115  
Lisa

Wysłany: Czw Sie 14, 2008 10:31 pm   Springfield Nuclear Power Plant

Elektrownia jądrowa w Springfield (ang. Springfield Nuclear Power Plant) - fikcyjna elektrownia atomowa występująca w serialu animowanym Simpsonowie. Jej właścicielem jest C. Montgomery Burns, a usytuowana jest na ulicy 100 Industrial Way. Elektrownia ta ma monopol na dostawy energii do Springfield, a niedbalstwo Mr. Burnsa i pracowników elektrowni często zagraża mieszkańcom i środowisku naturalnemu.

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Pią Sie 15, 2008 4:13 pm   

Co tu dużo pisać... To jedno z najważniejszych miejsc w Springfield no i w serialu :) I oczywiście jedno z moich ulubionych! :) Tam prawie zawsze się coś dzieje! Prawie tylko tam można obejrzeć i pośmiać się z Homera obijającego się w pracy, Burnsa zapominającego jak Homer się nazywa, Burnsa zwalniającego pracowników, Smithersa zalecającego się do Burnsa no i rozwalały mnie też gagi z wykorzystaniem tamtejszych automatów ze słodyczami! :mrgreen:
Moja ocena miejsca to 9/10. :)

sh  
Marge

Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 5:54 pm   

10/10
Zaraz po domu Simpsonów główne miejsce gdzie toczy się akcja. Gdyby jej nie było to Homer nigdzie by nie dostał pracy.

espio5  
Grampa

Wysłany: Wto Gru 16, 2008 6:34 pm   

10/10.A jaką ocenę tu wstawić? Oczywiście że tą :D Jest to moje ulubione miejsce zaraz po domu Simpsonów. Tam występują dwie moje ulubione postacie Burns i Smithers :lol: Uwielbiam ich perypetie właśnie w tej elektrowni 8)

emofobia  
Lisa

Wysłany: Nie Sty 11, 2009 6:25 pm   

jedno z moich ulubionych miejsc akcji - dużo tam Homera (często śpiącego lub jedzącego pączki), no i Burns ze Smithersem (najlepsza para w The Simpsons). oczywiście 10.

Jacob  
Profesor

Wysłany: Sob Sty 02, 2010 10:40 am   

Świetne miejsce! Często rozgrywaja się tu ciekawe akcje. Bardzo lubię to miejsce i jego pracowników. :D 10/10

ZawaL  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Sob Sty 02, 2010 2:46 pm   

Tak tylko w ostatnich sezonach tak jakby trochę zapomnieli o tym miejscu i pojawia się ono sporadycznie... Szkoda bo łączy się to z rzadkim występowaniem Burns'a a postać jest świetna :P Tak więc daję 8/10 ale biorąc pod uwagę stare odcinki.

agusia  
Grampa

Wysłany: Pią Sty 08, 2010 12:59 am   

A ja w przeciwieństwie do Was wszystkich napiszę, że nie przepadam za elektrownią. Czasem zdaży się dobry odcinek w tym miejscu, reszta jest po prostu nudna (homer je pączki, homer śpi, homer wylewa kawę na blat, burns krzyczy na homera, lenny i carl śmieją się z tego, i tak w kółko, macieju). Najniższa ocena w ankiecie, czyli 6, więcej dać nie mogę :)

Homer01  
Maggie

Wysłany: Sro Lut 10, 2010 4:30 pm   

Oczywiście że 10, nie ma innej opcji.Gdybi nie ona to Homer nie miał by pracy i musiał by kupować pączki w Kwik-E-Marcie zamiast dostawac w pracy za darmo.Bez tej Elektrowni nie było by The Simpsons :D .

Pewi  
Bart

Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 11:12 am   

fajne miejsce zawsze coś się tam dzieje homer jedzocy pączki i śpiący w pracy no i mr burns z smithersem :)

Spider_Cochon  
Grampa

Wysłany: Sro Maj 19, 2010 5:21 pm   

10/10
Jedno z najciekawszych miejsc w Springfield, w dodatku odgrywa ważną rolę serialu. To tam jest Burns, który nie jest w stanie spamiętać pracowników ;) No i Homer, który udaje, że pracuje.

KuLa  
Maggie

Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 10:26 am   

Najlepszy dorobek w mieście, dokładnie chodzi o prace. Wredny szef, którego nikt nie lubi i nie raz by ktoś chciał, żeby zginą. Nieudacznicy, chodzi o pracowników min. o Homer Simpsona, kiedy śpi. Ale też, dobre miejsce dla mieszkańców, czemu? - daje te miejsce prąd całemu Springfield, a jak wiadomo mi jest one duże. Z wyglądu jak elektrownia jądrowa, normalna jak i wszędzie, nic nie zadziwia jedynie, że jest ona w kreskówce. Jest jeszcze jeden minus, stoi ona w pięknym miasteczku (Czt. Springfield), no i psuje one urodę oraz piękno całego Springfield. Daje mu 7/10, za pracowników i szefa, no i dobytek który przynosi całemu Springfield, chodzi o prąd! :)

Grande  
Maggie

Wysłany: Nie Sty 09, 2011 11:46 pm   

wd mnie 10/10 jak juz wyzej ktos napisal jest to najlepsze miejsce zaraz po domu Simpsonow, teraz na nowo ogladam simpsony, i najsmieszniejsze sceny sa wlasnie w elektrowni 8) nigdy nie zapomne odcinka w ktorym pracownicy protestowali o wyzsze ubezpieczenie zdrowotne gdzie na koncu homer z radosci, jak Burns mu ustapil w protescie, rzucil sie na podloge i zaczął się kręcić wokól osi wlasnej glowy podnoszac przy tym rece do gory i krzyczac "woo hoo" :D :D:D jedna z moich ulubionych scen ^.- jest to jeden z odcinkow 5 sezonu ;D

WalyonaSmithers  
Maggie

Wysłany: Czw Lut 10, 2011 5:42 pm   

Tak,to miejsce jest najlepsze.Przecież tam rządzi najlepsza parka w Simpsonach
i odcinki bez elektrowni są nudne.Zawsze tam się coś dzieje

Rejestro  
Lisa

Wysłany: Czw Mar 31, 2011 10:13 pm   

Dzięki elektrowni jest dużo akcji, no i są w niej śmieszne sceny. Moja ocena 10

Odpowiedz do tematu