Wysłany: Czw Sie 14, 2008 10:31 pm Springfield Nuclear Power Plant
Elektrownia jądrowa w Springfield (ang. Springfield Nuclear Power Plant) - fikcyjna elektrownia atomowa występująca w serialu animowanym Simpsonowie. Jej właścicielem jest C. Montgomery Burns, a usytuowana jest na ulicy 100 Industrial Way. Elektrownia ta ma monopol na dostawy energii do Springfield, a niedbalstwo Mr. Burnsa i pracowników elektrowni często zagraża mieszkańcom i środowisku naturalnemu.
Co tu dużo pisać... To jedno z najważniejszych miejsc w Springfield no i w serialu I oczywiście jedno z moich ulubionych! Tam prawie zawsze się coś dzieje! Prawie tylko tam można obejrzeć i pośmiać się z Homera obijającego się w pracy, Burnsa zapominającego jak Homer się nazywa, Burnsa zwalniającego pracowników, Smithersa zalecającego się do Burnsa no i rozwalały mnie też gagi z wykorzystaniem tamtejszych automatów ze słodyczami!
Moja ocena miejsca to 9/10.
10/10.A jaką ocenę tu wstawić? Oczywiście że tą Jest to moje ulubione miejsce zaraz po domu Simpsonów. Tam występują dwie moje ulubione postacie Burns i Smithers Uwielbiam ich perypetie właśnie w tej elektrowni
jedno z moich ulubionych miejsc akcji - dużo tam Homera (często śpiącego lub jedzącego pączki), no i Burns ze Smithersem (najlepsza para w The Simpsons). oczywiście 10.
Tak tylko w ostatnich sezonach tak jakby trochę zapomnieli o tym miejscu i pojawia się ono sporadycznie... Szkoda bo łączy się to z rzadkim występowaniem Burns'a a postać jest świetna Tak więc daję 8/10 ale biorąc pod uwagę stare odcinki.
Wiek: 17 Dołączyła: 18 Sie 2007 Posty: 390 Skąd: Chrzanów
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 12:59 am
A ja w przeciwieństwie do Was wszystkich napiszę, że nie przepadam za elektrownią. Czasem zdaży się dobry odcinek w tym miejscu, reszta jest po prostu nudna (homer je pączki, homer śpi, homer wylewa kawę na blat, burns krzyczy na homera, lenny i carl śmieją się z tego, i tak w kółko, macieju). Najniższa ocena w ankiecie, czyli 6, więcej dać nie mogę
Oczywiście że 10, nie ma innej opcji.Gdybi nie ona to Homer nie miał by pracy i musiał by kupować pączki w Kwik-E-Marcie zamiast dostawac w pracy za darmo.Bez tej Elektrowni nie było by The Simpsons .
Wiek: 18 Dołączyła: 15 Maj 2010 Posty: 253 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Maj 19, 2010 5:21 pm
10/10
Jedno z najciekawszych miejsc w Springfield, w dodatku odgrywa ważną rolę serialu. To tam jest Burns, który nie jest w stanie spamiętać pracowników No i Homer, który udaje, że pracuje.
Najlepszy dorobek w mieście, dokładnie chodzi o prace. Wredny szef, którego nikt nie lubi i nie raz by ktoś chciał, żeby zginą. Nieudacznicy, chodzi o pracowników min. o Homer Simpsona, kiedy śpi. Ale też, dobre miejsce dla mieszkańców, czemu? - daje te miejsce prąd całemu Springfield, a jak wiadomo mi jest one duże. Z wyglądu jak elektrownia jądrowa, normalna jak i wszędzie, nic nie zadziwia jedynie, że jest ona w kreskówce. Jest jeszcze jeden minus, stoi ona w pięknym miasteczku (Czt. Springfield), no i psuje one urodę oraz piękno całego Springfield. Daje mu 7/10, za pracowników i szefa, no i dobytek który przynosi całemu Springfield, chodzi o prąd!
wd mnie 10/10 jak juz wyzej ktos napisal jest to najlepsze miejsce zaraz po domu Simpsonow, teraz na nowo ogladam simpsony, i najsmieszniejsze sceny sa wlasnie w elektrowni nigdy nie zapomne odcinka w ktorym pracownicy protestowali o wyzsze ubezpieczenie zdrowotne gdzie na koncu homer z radosci, jak Burns mu ustapil w protescie, rzucil sie na podloge i zaczął się kręcić wokól osi wlasnej glowy podnoszac przy tym rece do gory i krzyczac "woo hoo" :D:D jedna z moich ulubionych scen ^.- jest to jeden z odcinkow 5 sezonu ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum