The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: gwiezdne, star, wars, wojny

Star Wars- Gwiezdne Wojny

Moja ulubiona czę?ć to...
Mroczne Widmo
0%
 0%  [ 0 ]
Atak Klonów
0%
 0%  [ 0 ]
Zemsta Sithów
33%
 33%  [ 5 ]
Nowa Nadzieja
13%
 13%  [ 2 ]
Imperium Kontratakuje
26%
 26%  [ 4 ]
Powrót Jedi
26%
 26%  [ 4 ]
Głosowań: 15
Wszystkich Głosów: 15

Autor Wiadomość
Shark214  
Profesor

Wysłany: Sro Mar 24, 2010 8:09 pm   Star Wars- Gwiezdne Wojny

Dawno, dawno temu w odległej galaktyce...
Tak! To temat o Gwiezdnych Wojnych. Może tu pisać każdy - nawet Rodianie czy Huci!

CartoonCenter  
Grampa

Wysłany: Sro Mar 24, 2010 9:16 pm   

Yeeeey!
Jestem początkującym informatykiem, uwielbiam Star Wars - brakuje tylko tego, żebym chodził w koszuli w kratkę xD

Cóż, jestem zaciekłym fanem Star Wars, z niecierpliwością czekam na każdy nowy komiks i na nowy odcinek-parodię Star Wars zaprezentowaną przez Family Guy :D

Niewątpliwie klasyk, 10/10 cała seria, najgorzej u mnie w rankingu wypada cz. 3 - 8/10. Poza tym nie będę się rozpisywał :)

Shark214  
Profesor

Wysłany: Czw Mar 25, 2010 7:20 am   

CartoonCenter napisał/a:
najgorzej u mnie w rankingu wypada cz. 3

U każdego fana tak jest-no cóż, po prostu najsłabsza część :?

Beniak  
Lisa

Wysłany: Nie Cze 06, 2010 9:12 pm   

Nie wiem, ale może jestem jakimś odmieńcem... Ja tego po prostu nie trawię! Wszyscy chłopacy w moim otoczeniu, nie ważne czy na początku gimnazjum, czy w podstawówce nie potrafili tego zrozumieć. Po prostu nie kręcą mnie takie "bezmyślne" walki i po prostu nie ciągnie mnie do tego... czasami zawieszę oko na tej animowanej kreskówce co na Cartoon Network leci (jest bodajże na podstawie "Wojen klonów"), ale żebym jakoś za tym szalał, lub obejrzał co najmniej 1 odcinek w całości - to nie.
Jeżeli uraziłem uczucia jakiegoś fana tego filmu - przepraszam. :)

ZawaL  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Nie Cze 06, 2010 9:42 pm   

Shark214 napisał/a:
CartoonCenter napisał/a:
najgorzej u mnie w rankingu wypada cz. 3

U każdego fana tak jest-no cóż, po prostu najsłabsza część :?

Nie u każdego. Jestem fanem SW od kilkunastu lat i jak dla mnie porażką jest Atak Klonów :) Część III jest na bardzo wysokim poziomie.

Jacob  
Profesor

Wysłany: Nie Cze 06, 2010 10:11 pm   

Star Wars lubię, aczkolwiek fanem
nie jestem. Widzialem
kilka razy wszystkie czesci.
Dla mnie porażką jest Mroczne Widmo. :P Komiksy tez kiedys czytalem, nawet mam kilka numerow.

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Nie Cze 06, 2010 10:59 pm   

Rany... wstyd się przyznać, ale ja nigdy nie widziałem ani jednej części Gwiezdnych Wojen! :( :oops: A jeśli już to tylko jakieś fragmenty.
Ale tak naprawdę jedyną styczność jaką z tym miałem to wyłącznie w innych serialach lub filmach gdzie były różnorakie nawiązania do GW czy też parodie oraz w grach na PC u mojego kuzyna wiele lat temu...

CartoonCenter  
Grampa

Wysłany: Nie Cze 06, 2010 11:07 pm   

Beniak napisał/a:
Nie wiem, ale może jestem jakimś odmieńcem... Ja tego po prostu nie trawię! Wszyscy chłopacy w moim otoczeniu, nie ważne czy na początku gimnazjum, czy w podstawówce nie potrafili tego zrozumieć. Po prostu nie kręcą mnie takie "bezmyślne" walki i po prostu nie ciągnie mnie do tego... czasami zawieszę oko na tej animowanej kreskówce co na Cartoon Network leci (jest bodajże na podstawie "Wojen klonów"), ale żebym jakoś za tym szalał, lub obejrzał co najmniej 1 odcinek w całości - to nie.
Jeżeli uraziłem uczucia jakiegoś fana tego filmu - przepraszam.

żadna dziewczyna tego nie trawi ;p
Tzn. W mojej klasie i równoległej nie ma takiej osoby płci żeńskiej. Tak samo jak nie znam chyba żadnej dziewczyny która lubi Jona Lajoie :P

Shaggy napisał/a:
Rany... wstyd się przyznać, ale ja nigdy nie widziałem ani jednej części Gwiezdnych Wojen! A jeśli już to tylko jakieś fragmenty.
Ale tak naprawdę jedyną styczność jaką z tym miałem to wyłącznie w innych serialach lub filmach gdzie były różnorakie nawiązania do GW czy też parodie oraz w grach na PC u mojego kuzyna wiele lat temu...

Ja do grudnia 2009 nie widziałem ani jednej części, ale zainspirował mnie do tego Family Guy, i byłem wniebowzięty :P P
Wtedy miałem manię - zamówiłem szkic na allegro StormTroopera, ściągnąłem wersje oryginalną i poprawioną (IV, V oraz VI części), kupowałem komiksy (teraz też, ale zdecydowanie rzadziej), mam książkę opowiadającą historię 6 miesięcy po ostatniej części (VI). Polecam xD

MNDT1992  
Profesor

Wysłany: Nie Cze 06, 2010 11:21 pm   

Shaggy napisał/a:
Rany... wstyd się przyznać, ale ja nigdy nie widziałem ani jednej części Gwiezdnych Wojen! :( :oops: A jeśli już to tylko jakieś fragmenty.

Ja także. A co ciekawsze, od poprzednich wakacji mam chyba wszystkie części (brat ściągnął), ale jakoś nigdy nie miałem czasu/chęci, by je obejrzeć. MUSZĂŠ nadrobić tą zaległość w wakacje.

Odpowiedz do tematu