The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: niebieski, styl

Styl niebieski

Czy myślisz że styl niebieski powinien zostać odświeżony
Tak
52%
 52%  [ 12 ]
Jest mi to obojętne
30%
 30%  [ 7 ]
Nie
17%
 17%  [ 4 ]
Głosowań: 23
Wszystkich Głosów: 23

Autor Wiadomość
Kape  
Bart

Wysłany: Pon Cze 09, 2008 10:44 pm   Styl niebieski

Mam tu małe zapytanie: możnaby zrobić w najbliższym czasie konkurs na nowy baner stylu niebieskiego?
Otóż pytam się dlatego, że wg. mnie obrazek na banerze jest zbyt pikselowaty i cały styl wygląda, jakby był sprzed kilku lat (powtarzam: wg. mnie).
Nie wiem czy warto, ale zrobię ankietę, kto jest za tym, żeby odświeżyć styl niebieski.

Gdyby coś to mówie o tym, żeby konkurs był w czasie wakacji, żeby każdy miał choć trochę czasu (nie tak jak w przypadku konkursu "Springfield w Pigułce")

tomeczek  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Pon Cze 09, 2008 11:12 pm   

Styl niebieski jest trudniejszy do odrestaurowania bo oprócz bannera trzeba by zmienić całą kolorystykę. Wg mnie jest to zbędne.

Johnny B.  
Rada Kamieniarzy
JESTEM KOBIET- :)

Wysłany: Pon Cze 09, 2008 11:15 pm   

S w pigułce był w miarę dobrym czasie :) Było sporo wolnego :( Jak nie ma nagró nie ma chętnych widać :(

Mokujin8  
Profesor

Wysłany: Pon Cze 09, 2008 11:39 pm   

ja myślę, że styl niebieski powinien zostać usunięty a na jego miejsce powstać nowy :wink:
wiem, że to dużo roboty i nikogo palcem do niej nie wyznaczam, ale uważam, że nie reprezentuje się on dobrze..
nadal jestem za odświeżeniem stylu żółtego (banner) :P
jest to motyw najlepiej pasujący do tematyki portalu a same logo już niekoniecznie :wink:
http://niebogwiazdzistenademna.blogspot.com/

Scav  
Homer

Wysłany: Pon Cze 09, 2008 11:52 pm   

Mi sie podoba niebieski taki jaki jest. Ostatecznie można odświeżyć baner jak komuś bardzo przeszkadza, ale powinna zostać niebieska alternatywna dla ludzi dla których żółty jest np. zbyt jaskrawy (np. ja) lub którym sie on podoba z jakiś innych powodów.

Kape  
Bart

Wysłany: Wto Cze 10, 2008 7:16 am   

tomeczek napisał/a:
Styl niebieski jest trudniejszy do odrestaurowania bo oprócz bannera trzeba by zmienić całą kolorystykę.

No nie wiem. Praca ze "Springfield w pigułce" prezentuje się tam dobrze. W ostateczności możnaby w zasadach konkursu napisać, żeby był niebieski element na banerze.

Johnny B. napisał/a:
S w pigułce był w miarę dobrym czasie :) Było sporo wolnego :(

Chodzi mi o to, że naprzykład Mokujin8 miał sesję. żeby jeszcze zwiększyć czas wolny, trzeba to zrobić w wakacje :)

tomeczek  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Wto Cze 10, 2008 12:08 pm   

Kape napisał/a:
tomeczek napisał/a:
Styl niebieski jest trudniejszy do odrestaurowania bo oprócz bannera trzeba by zmienić całą kolorystykę.

No nie wiem. Praca ze "Springfield w pigułce" prezentuje się tam dobrze.

A ja wiem. Zobacz, że tam ramka forum jest połączona z bannerem jak ściana.

tix  
Lisa

Wysłany: Wto Cze 10, 2008 1:32 pm   

wydaje mi sie ze banner na gorze jest troche za bardzo rozciagniety horyzontalnie.. a reszta jest ok!

Willy  
Sponsor

Wysłany: Wto Cze 10, 2008 1:49 pm   

Jeśli ktoś ma ochotę zrobić nowy styl to niech zrobi:)

Kape  
Bart

Wysłany: Wto Cze 10, 2008 4:55 pm   

tomeczek napisał/a:
Zobacz, że tam ramka forum jest połączona z bannerem jak ściana.

Faktycznie. Nie dopatrzyłem. Mój błąd.

The Simpsons  
Profesor

Wysłany: Wto Cze 10, 2008 7:09 pm   

Willy napisał/a:
Jeśli ktoś ma ochotę zrobić nowy styl to niech zrobi:)

Willy wątpie, zeby bez konkursu komuś sie chciało to robic ... Ale popieram zmiane baneru ,styl niebieski caly powinien byc odswiezony ,ale kolorystyka powinna zostac ...

Proponuje ,by któryś z adminów dał poprostu taki temat ,zwyciezca konkursu poprostu dostanie troche punktow za pierwsze miejsce ... Czy ktos sie zglosi czy nie zobaczymy ... Tylko wypadało by dac troche czasu (jakis miesiac) ,bo teraz pod koniec roku ma sie go malo ... Proponuje ,by warunkiem bylo poprostu to zeby banner pasowal do stylu niebieskiego ... Ale to tylko moje zdanie ,w kazdym razie zaglosowalam na to ,by banner zmienic ... :wink:

Kape  
Bart

Wysłany: Wto Cze 10, 2008 8:03 pm   

Widzisz, nie zauważyłem tego wcześniej ale przy zmianie baneru trzeba by zmienić całą ramkę. Popatrz na listwy u dołu ściany na banerze; zlewają się z tymi na tle. Najwyżej trzebaby zmienić trochę tło, co jest do zrobienia :) . Jednak nadal jestem za tym, by go odświeżyć.

A tak na marginesie: Willy, wiesz jak się robi nowe style, bo może bym się pobawił w wakacje...

tomeczek  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Wto Cze 10, 2008 10:48 pm   

The Simpsons napisał/a:
Proponuje ,by któryś z adminów dał poprostu taki temat ,zwyciezca konkursu poprostu dostanie troche punktow za pierwsze miejsce .

A na co komu te punkty? Chcesz to Ci wszystkie swoje przeleję. Są one tylko dlatego, że nikt nie wie jak je wyłączyć.

Ja sam jestem za całkowitą kasacją niebieskiego ale nie wiem jak :mrgreen:

Kape napisał/a:
Widzisz, nie zauważyłem tego wcześniej ale przy zmianie baneru trzeba by zmienić całą ramkę. Popatrz na listwy u dołu ściany na banerze; zlewają się z tymi na tle.

I własnie o to chodzi. Sam banner nie wystarczy.

ArtAnonim  
Profesor

Wysłany: Sro Cze 11, 2008 7:55 am   

Ja jestem co do tej sprawy obojętny. Nie obchodzi mnie to, czy zostanie zmieniony tylko baner czy cały skin. I tak korzystam z żółtego :P Według mnie niebieski jest trochę.... za niebieski :mrgreen: Po prostu za mocno razi w oczy.

Image Hosted by ImageShack.us

http://artanonim.deviantart.com/

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Sro Cze 11, 2008 1:18 pm   

Jeśli chodzi o utworzenie nowego stylu bądź zmodyfikowanie obecnego(choć bardziej to pierwsze widzę wchodzi w grę) to mam kolegę z innego forum co się na takich rzeczach zna, ogólnie dużo fajnych styli dla innych for już zrobił i tak sobie myślę, że może i tu by się na coś przydał :) Spróbuję z nim pogadać, może się zgodzi.
Ba, nawet zauważyłem niedawno że on rok temu nawet zarejestrował się na tym forum, ale nigdy nic tu nie napisał.
Ewentualnie jeszcze mogę poprosić o pomoc parox'a(parox'a to chyba znacie, przynajmniej część z Was :) ), bo on chyba też się na takich rzeczach trochę zna. :)
Tylko z nim może być gorzej się skontaktować, bo jak narazie to jest nieosiągalny :( .

Odpowiedz do tematu