Wysłany: Pon Lis 14, 2011 6:31 pm Szukam grafika do projektu okładki FUTURAMA: The Beast With
Pracuję nad wersją alternatywną filmu FUTURAMA The Beast With A Billion Backs... właściwie to już skończyłem i brakuje mi grafika który zrobiłby do tego okładkę i wzór na płytkę dvd. Koncept okładki jest, brakuje tylko możliwości (dotąd radziłem sobie świetnie w paintcie ) tak więc pytam czy jest na pokładzie ktoś kto umie wycinać postacie z teł i robić jakieś fajne efekty, napisy z fajną piracką czcionką. B.B.Rodriguez szuka załogi do designu dvd xD
Jeśli zgłosi się chętny to na pw/maila wyślę te materiały, arrroooo! xD
Może ja dam radę. Mistrz photoshopa ze mnie prawie żaden, ale kilka efektów ogarniam i pomagam sobie Gimpem.
Prześlij materiały i ogólny koncept na pw, a ja zobaczę, czy dam radę.
_________________ Obejrzane seriale (sezony):
The Simpsons: TUS, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, The Movie, 19, 20, 21, 22, 23... Futurama: 1, 2, 3, 4, 5, Movies, 6, 7.
Metalocalypse: 1, 2... My Little Pony: Friendship Is Magic: 1, 2...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum