Wysłany: Sro Kwi 05, 2006 3:24 pm Tapety THE SIMPSONS
Witam Pierwszy moj post wiec nie zabijcie
Chodzi mi o to, aby kazdy kto moze podal linka do stron z grafikami z The Simpsons. Sam osobiscie uzywam google GRAFIKA ale tam jest tego malutko Ma ktos jakas fajna strone to prosze napisac Pozdrawiam
El Bozo [Usunięty]
Wysłany: Sro Kwi 05, 2006 3:28 pm
Witamy...
Jeżeli chodzi o zdjęcia z filmów to naprawde dużo jest na www.duffzone.co.uk
Inne ciekawe dodatki to polecam (chociarz też mają spory zasób zdjęć z odcinków) to www.lardlad.com
Może jak uda nam się nawiązać porozumienie z jakąś większą stronką to sie uda też troszke tutaj zamieścić. Ale z tym się jeszcze okaże...
Ja z deviantarta wziąłem sobie ten obrazek na tapetę:
http://timon1771.devianta...mpsons-33445197
Podoba mi się to, że znajduje się na nim spora liczba mieszkańców Springfield.
Jeżeli ma się XP'ka (tak jak ja) to polecam zrobić sobie zmianę ekranu podczas którego ładuje się Windows na jakiś Simpsonowy (sam to mam i jest extra)
UWAGA! (sorry za wielkie litery ale muszę) : Wszystko robisz na własną odpowiedzialność! Mi się nic z kompem nie stało ale jak by co musi tu to być
No to dla was:
-Ściągamy program "BootSkin" --> Link
-Instalujemy
-Pobieramy interesujący nas "Obrazek"
Simpsonowe Boty
Ja mam i polecam ten:
Link
-Po wybraniu wybieramy czerwony przycisk download
-Pojawi się stronka gdzie będzie pisało obok takiego folderu "Click link to download"
-Klikamy na nazwę poniżej
-Ściągamy nasz plik .bootskin
-Włączamy go
-Wybieramy go na liście i naciskamy "apply" i "ok"
-Restartujemy kompa i mamy nasz simpsonowy ekran loadingu systemu
[ Dodano: Wto Cze 09, 2009 7:44 pm ]
Zapewne wielu z was oglądało filmik "Jestem Hardcorem" tak więc mi się nudziło i zmieniłem trochę plakat BHP z Homerem
Zapewne wielu z was oglądało filmik "Jestem Hardcorem, tak więc mi się nudziło i zmieniłem trochę plakat BHP z Homerem
Hehe dobre dobre!
Tylko nie wiem do którego konkretnie filmiku to się odnosi bo na YT filmików zatytułowanych "Jestem Hardcorem"(bądź z wykorzystaniem tej kwestii dźwiękowej z tymiże słowami) to jest mnóstwo.
Ale pomysł genialny.
[offtopic]Te, może normalnie zrobię jakiegoś Polish YouTube Poop'a z różnymi niebezpiecznymi scenkami z Simpsonów i powklejam wszędzie tą kwestię dźwiękową 'Jestem hardcorem' + jeszcze jakieś podobne tego typu... [/offtopic]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum