Wysłany: Czw Cze 26, 2008 12:21 pm The Battle for Wesnoth
The Battle for Wesnoth jest to strategia turowa.Dzieje się ona w fantastycznym świecie magii, elfów, nieumarłych i orków.Gra jest popularna.Dobra dla zaawansowanych graczy i przystępna dla początkujących.Obecna wersja (1.4.3) dodala wiele nowzch misji, map i grafik ale charakter gry pozostal taki sam.Polecam tę gre gdyz jest swietna.
Heroes technicznie zaawansowane niby lepiej, ale ta gra bardziej wciąga(przynajmniej mnie).Serwery są prawie ciągle pełne i robione są nowe scenariusze i zadania.No i jest darmowa.
Grałem, ale to już trochę dodawanie na siłę. Było kilka super opcji jak: doświadczenie jednostek, (niektóre) nowe jednostki (bo niektóre były po prostu obciachowe), niszczenie miast, mithril, niektóre budynki... Ale grałem w to prawie 5 lat, więc na razie odkładam
EDIT: Pożeracz czasu ! Nawet nie zauważyłem gdzie mi znikneły godziny pomiędzy 20:00 a, 22:30.
Gierka spoko, można se popykać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum