Wysłany: Sro Maj 28, 2008 11:58 pm The Beast with a Billion Backs
Tytuł: The Beast with a Billion Backs
Data premiery: 24 czerwca 2008
Czas trwania: 89 minut
Scenariusz: Eric Kaplan
Reżyseria: Peter Avanzino
Produkcja: Claudia Katz, Lee Supercinski
Występują: Billy West: Philip J. Fry, Doktor Zoidberg, Profesor Farnsworth, Zapp Brannigan
John Di Maggio: Bender Bending Rodriguez
Katey Sagal: Turanga Leela
Lauren Tom: Amy Wong
Phil LaMarr: Hermes Conrad
Maurice LaMarche: Kif Kroker
Tress MacNeille: Linda
David Herman: Profesor Wernstrom
Gościnnie występują: Dan Castellaneta: Robot Diabeł
Brittany Murphy: Colleen
David Cross: Yivo
Stephen Hawking jako on sam
Zbyt częste skoki Bendera w czasie, powodują powstanie dziury między światami, z której wyłania się Yivo.
Kosmita swymi mackami przejmuję kontrolę nad Fry'em i robi go przywódcą nowej religii.
Zaślepieni kłamstwami Yivo, Ziemianie opuszczają planetę, zostawiając ją w rękach robotów.
Z nieznanych przyczyn, potwór na swą narzeczoną wybiera Leelę...
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 9:14 pm
Właśnie obejrzałem ten film (tak tak, już można go znaleźć w necie) i z przykrością muszę powiedzieć, że jest równie głupi, nieśmieszny i miejscami obrzydliwy, jak poprzedni . Przepraszam, źle powiedziałem - jest gorszy niż poprzedni. Nie będę wymieniał plusów, bo ich po prostu nie ma. Niewarto oglądać...
1/10
dokładnie mi też Bender Big Score się bardzo podobał i obejrząłem go z 3 razy, zaraz sie zabiore za kolejną część na która długo czekałem polecam pierwszą część i pewnie kolejne też będę polecał
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 8:11 pm
szukałem miejsca, gdzie zamieścić to pytanie i to wydawało mi się najwłaściwsze (jeśli się mylę, to proszę moda o przeniesienie go do prawidłowego tematu).
mianowicie chodzi o to, czy ktoś ma w planach stworzenie napisów do tego filmu?
ktoś pewnie ma do pierwszej części też powstały z lekkim poślizgiem bo z miesiąc po premierze ale były na te też pewnie będzie trzeba czekać.
Obejrzałem już... i gorsza niż wcześniejsza część jak dla mnie :/ może dlatego że lubie podróże w czasie a w Bender Big Score było ich dużo ale jakoś bardziej na smiałem niż na Beast with a Billion Backs chociaż było kilka dobrych momentów, oczywiście Zoidberg wymiótł najlepsze było:
Zoidberg: I can't make it. Go on with out me! (trzymając Leele za nogę)
Leela: I'm trying!
Zoidberg: Go on with out me faster! (dalej trzymając się)
Jasne że też było kilka lepszych momentów (jak Pong w urządeniu Leeli) ale to był film który raczej powinno się oglądać dla fabuły.
Niestety bardzo słaby film
Po (moim zdaniem) dobrym pierwszym filmie, spodziewałem się czegoś więcej.
Parę dobrych żartów, parę nawiązań do serialu.
Gdyby nie syn Bendera dałbym 2
A ja pozwolę sobie się nie zgodzić. To nie jest co prawda ten sam poziom co w serialu, ale drugi film podobał mi się znacznie bardziej od pierwszego. Ciężko powiedzieć czemu, zdawał się lepeij przemyślany fabularnie, nie było takiego chaosu i ogólnie lepiej mi się ogladało niż Big Score.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum