drugie dużo lepsze, choć i tak nie wygląda zbyt profesjonalnie... Za pomocą takich programów da się zrobić takie produkcje jak np. Katedra, a to robią nie dość że mało doświadczeni graficy, to jeszcze na 100% nie poświęcają temu więcej niż dzień-dwa.
Pierwsze 3D intro jest okropne!
Dużo szczegółów pominiętych, animacja licha... A panorama Springfield to nic innego jak kilka porozrzucanych klocków!
Tablica Barta nie jest wogóle pokazana, saksofon Lisy to dla mnie zwykła metalowa rura z kolankami...
Ocena 0/10!
Homer w 3D jest spoko, choć porusza tylko ustami i oczami... Moja ocena 7/10
Marge w 3D wyszła okropnie i niepodobnie - na pewno nie ma takiego dużego biustu!
1/10
A to drugie intro 3D jest o niebo lepsze I daję 9/10 choć niektóre sceny zostały puszczone nie po kolei
3D wygląda bardzo kiepsko. Widać, że wykonywane w pośpiechu. Najlepiej wygląda w grach, oczywiście nie chodzi mi o te flashowe . Pierwsze intro okropne, ale drugie całkiem całkiem. Homer świetny, a Marge jest ledwo widoczna. Ciężko jest wykonać Simpsonów w 3D .
Mi się najbardziej z gier podoba cell-shadingowe The Simpsons Movie: The Game ( czy jakoś tak ) - wygląda wyśmienicie. A simpsonowie w 3d, choćby nie wiem jacy byli, i tak nigdy nie 'przejdą' - brak im klimatu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum