Wysłany: Czw Mar 16, 2006 9:00 pm The Simpsons Complete Guide
Chodząc po internecie znalazłem to http://www.amazon.com/gp/...hesimpsonsarc0f
Jest to przewodnik po świecie Simpsonów mający aż 256 stron. Zamówił by sobie gdyby nie to że cena przesyłki do Polski jest bardzo droga. Znalazłem natomiast przez emulową wyszukiwarkę to
Od razu zaznaczam że nie wiem czy nie jest to fake bo jeszcze nie ściągnąłem do końca. Plik ma mało źródeł i ściągnąłem na razie 37MB/154MB. Jak dojdzie do końca to napiszę i może nawet wrzucę na jakiś serwer w częsciach żeby sobie ludzie szybciej ściągnęli.
Heh to jak ty ściągasz? Bo u mnie to powyżej 2KB/s nie wskakiwało. A ratio mam ogromne bo ja prawie cały czas wysyłam a moje pliki się nie ruszają. Ale fajnie ja się zadeklarowałem a kto inny pobrał i udostępnia. To mi się podoba
Ale szczerze mówiąc myślałem że to będzie coś ciekawszego. Liczyłem na jakieś komentarze twórców do każdego odcinka a to tylko ogólny zarys fabuły, jakieś cytaty i na tym koniec.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum