Wysłany: Pon Cze 28, 2010 9:08 am the simpsons game ps3
cześć sorki za tamte tematy mam playstation 3 i nie wiem czy zbierać na the simpsons game miałęm na ps2 i to sie wogóle czymś różni i czy się opłaca i mam pytanie to nie dotyczy the simpsons ale nie wiecie czy na playstation 3 można grać grami z ps 2 i playstation 3 ma jak to się nazywa 250 G i to się da nagrywać na dysk filmy z telewizora
Pewi, wdech *uuuuuuuuuuuuuuuuuuuch* i wydech *uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf*. Teraz powiedz nam wszystko dokładnie i używając przy tym trochę języka polskiego oraz korzystając ze składni, ok?
Cześć. Przepraszam za założone parę dni temu zbędne tematy. Mam PlayStation 3 i nie wiem, czy zacząć zbierać pieniądze na The Simpsons Game. Miałem ją już na PS2. Czy one w ogóle czymś się różnią? Czy się to opłaca?
Mam dodatkowe pytania (niedotyczące The Simpsons):
Nie wiecie, czy na PlayStation 3 można grać w gry z PS2?
PlayStation 3 ma tak zwane 250 G - czy ono pozwala nagrywać na dysk twardy sygnał telewizyjny?
Jeśli The Simpsons Game się różnią na PS2 i PS3, to niewiele. Nie opłaca się kupować wersji na nową konsolę, jeśli nie chcesz przechodzić gry od nowa.
PS3 nie potrafi uruchomić gier na PS2.
Nie wiem, co to jest to tak zwane "250 G", zatem nie mogę dokładnie odpowiedzieć ostatnie pytanie. Jeśli chodzi o "250 GB", to jest to tylko rozmiar dysku. Znalazłem coś takiego: http://en.wikipedia.org/wiki/PlayTV PlayTV jest urządzeniem podpinanym do PS3 i służy właśnie jako odbiornik sygnału telewizyjnego i nagrywarka.
Gry z PS2 chodzą na rozszerzonym wydaniu platformy PS3. Z tym nagrywaniem to chyba chodzi mu czy da się nagrywać z tv na ten dysk. Wiec z tv filmów wątpię ze da sie nagrywać, Dysk służy do wgrania gierek lub zapisów gry itp.
A co do gry to nie ma niewielkiej różnicy chyba tylko szata graficzna się rożni.
Zanim nie obejrz? wszystkich odcink?w The Simpsons, nie b?d? dawa? recenzji postaci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum