The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: game, ps3, simpsons, the

the simpsons game ps3
Autor Wiadomość
Pewi  
Bart

Wysłany: Pon Cze 28, 2010 9:08 am   the simpsons game ps3

cześć sorki za tamte tematy mam playstation 3 i nie wiem czy zbierać na the simpsons game miałęm na ps2 i to sie wogóle czymś różni i czy się opłaca i mam pytanie to nie dotyczy the simpsons ale nie wiecie czy na playstation 3 można grać grami z ps 2 i playstation 3 ma jak to się nazywa 250 G i to się da nagrywać na dysk filmy z telewizora

homerazzi55  
Profesor

Wysłany: Pon Cze 28, 2010 1:15 pm   

widzisz i nie grzmisz :crazy:

ZMarchewa  
Profesor

Wysłany: Pon Cze 28, 2010 4:53 pm   

Pewi, wdech *uuuuuuuuuuuuuuuuuuuch* i wydech *uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf*. Teraz powiedz nam wszystko dokładnie i używając przy tym trochę języka polskiego oraz korzystając ze składni, ok? :wink:

Shark214  
Profesor

Wysłany: Pon Cze 28, 2010 7:02 pm   

Mam taką samą prośbę :P

Mike El  
Profesor

Wysłany: Pon Cze 28, 2010 7:44 pm   

Pewi napisał/a:
Cześć. Przepraszam za założone parę dni temu zbędne tematy. Mam PlayStation 3 i nie wiem, czy zacząć zbierać pieniądze na The Simpsons Game. Miałem ją już na PS2. Czy one w ogóle czymś się różnią? Czy się to opłaca?
Mam dodatkowe pytania (niedotyczące The Simpsons):
Nie wiecie, czy na PlayStation 3 można grać w gry z PS2?
PlayStation 3 ma tak zwane 250 G - czy ono pozwala nagrywać na dysk twardy sygnał telewizyjny?
Jeśli The Simpsons Game się różnią na PS2 i PS3, to niewiele. Nie opłaca się kupować wersji na nową konsolę, jeśli nie chcesz przechodzić gry od nowa.
PS3 nie potrafi uruchomić gier na PS2.
Nie wiem, co to jest to tak zwane "250 G", zatem nie mogę dokładnie odpowiedzieć ostatnie pytanie. Jeśli chodzi o "250 GB", to jest to tylko rozmiar dysku. Znalazłem coś takiego: http://en.wikipedia.org/wiki/PlayTV PlayTV jest urządzeniem podpinanym do PS3 i służy właśnie jako odbiornik sygnału telewizyjnego i nagrywarka.

aniusia1111  
Marge

Wysłany: Pon Cze 28, 2010 10:18 pm   

Gry z PS2 chodzą na rozszerzonym wydaniu platformy PS3. Z tym nagrywaniem to chyba chodzi mu czy da się nagrywać z tv na ten dysk. Wiec z tv filmów wątpię ze da sie nagrywać, Dysk służy do wgrania gierek lub zapisów gry itp.

A co do gry to nie ma niewielkiej różnicy chyba tylko szata graficzna się rożni.

ZMarchewa  
Profesor

Wysłany: Wto Cze 29, 2010 1:54 am   

Jeśli chodzi o granie na PS3 w gry na PS2, to da się w nie grać tylko na wersji 60GB, a i tak ponoć jakość jest strasznie słaba, co wytłumaczałoby, czemu w końcu zdjęli model z produkcji :P

Shark214  
Profesor

Wysłany: Wto Cze 29, 2010 11:44 am   

Mike El, serdecznie dziękuję za tłumaczenie :wink:

Odpowiedz do tematu