The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: game, simpsons

The Simpsons Game
Autor Wiadomość
basto  
Grampa

Wysłany: Wto Lut 26, 2008 7:29 pm   

Mati6a napisał/a:
Ja Mam 2GB RAM Core Duo Ati Radeon 2600 I mi niechodzi

Na żadnym emulatorze japie... się kręce. No to se podaruje ściąganie dopóki nie będe miał PS2 a jakoś ostatni się zastanawiałem nad kupne lecz stwierdziłem, że lepiej se kupić Xboxa 360-tke niż saruszka PS2. :mrgreen:

tomeczek  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Wto Lut 26, 2008 8:00 pm   

basto napisał/a:
Dlaczego PS 2 to wcale nie taka mocna konsolka może by mi poszło nie mam takiego najgorszego mój komp: AMD Athlon 3000+ 1 Gb RAM-u GeForce 6600

Ale nie wiem czy wiesz emulatory są robione tak, że by zaemulować jeden takt zegara ps2 procesor w komputerze musi zrobić kilka naście/dziesiąt taktów więc nie licz na emulację. A Twój komputer się do tego w ogóle nie nadaje.

siemo  
Maggie

Wysłany: Nie Mar 09, 2008 4:52 pm   

Zapomnij o sprawnie dzialajacym emulatorze PS2 przez najblizsze kilka lat.. Sprzet emulujacy musi byc minimum 6 razy szybszy od emulowanego.. I nie chodz tu wcale o liczbe mhz.. Ot co, koniec i kropka..

ziomal4826  
Maggie

Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 3:11 pm   

Gra spox...ale mam też dobrą wiadomość dla posiadaczy tlyko PC wyszła także gra nowa o simpsonach The Simpsons Hit & Run...pisałem o niej w diale The Simpsons... :)

Mati6a  
Maggie

Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 8:12 pm   

No Strasznie nowa Hit&Run z 2005 roku

kamolka  
Maggie

Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 8:40 pm   

Niestety nie mam ps2 ani xboxa :( kurde ciekawe dlaczego nie zrobili na pc???

jimpono  
Maggie

Wysłany: Sob Maj 03, 2008 6:44 pm   

Mogli byście mi powiedzieć co to jest rapid? A dla tych ktorzy maja ps2,ps3,xbox,xbox360,psp to najlatwiej z crackowaac sobie konsole kolega mi powiedzial nagrywac i grac.

tomeczek  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Sob Maj 03, 2008 7:24 pm   

Scrackować PS3? Nie da rady. A rapid to miejsce skąd ściągasz pliki

jimpono  
Maggie

Wysłany: Sob Maj 03, 2008 8:49 pm   

to sie pomylilem i dzieki za wytlumaczenie

Est  
Maggie

Wysłany: Czw Maj 22, 2008 11:50 am   

Skończyłem ją dość szybko, kupiłem za grosze i jestem zadowolony. Gra o niebo lepsza niż "Hit & Run". Lepsza graficznie, większe miasto, super moce, ciekawsza strona fabularna, no i te odniesienia do klasycznych gier (aż się łezka w oku kręci ;) ). Grałem na X360.

jimpono  
Maggie

Wysłany: Pon Cze 23, 2008 10:11 am   

mozecie podac mi inna strone np. sendspacce bo z rapidshare sie ciezko pobiera

m@rcin  
Grampa

Wysłany: Sro Sie 27, 2008 7:15 pm   

Mogę się spytać po co te emotki -> :google: ? W twojej wypowiedzi są one zupełnie zbędne :P
żeby nie był to kompletny offtop to powiem, że mi w niczym nie przeszkadza brak polskiej wersji językowy, choć mogliby wydać ją w wersji kinowej (polskie napisy) dla ludzi nie znających języka angielskiego.

zlyczarny  
Grampa

Wysłany: Czw Sie 28, 2008 5:12 pm   

mi się grafika nie podoba oraz sterowanie to jedne z najważniejszych cech gry :P
Fajne są przerywniki rysowane oryginalnie jak w serialu ale tak to nic ciekawego już dużo lepiej prezentuje się Futurama Game. Jeszcze ten Homer jako wielka kula jest fajne ale tylko na początku ale potem już jest nudne :/

Adrian_0303  
Maggie

Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 3:09 pm   

Grałem w nią na PSP.Super gierka chyba z 3 razy ją przechodziłem.

Kor-diddly-nik  
Lisa

Wysłany: Wto Paź 21, 2008 9:07 pm   

Niezła, naprawdę niezła. Moim zdaniem nie jest to produkt 'olany' i sklecony szybko dla kasy. Zachowano humor, pojawia się większość postaci, są fajne nawiązania do wydarzeń z przeszłości i - generalnie - niezła fabuła:) (no, może nie jakaś specjalna ale trzeba zrozumieć, że gra to zupełnie inny świat i czasem arcyciężko związać ze sobą te dwa wymiary). Niezły gameplay, dobre misje, nienajgorszy design poziomów. Jedyne co może w tym tytule denerwować to fakt, że był on wydany w momencie gdy na rynek wchodziły konsole nowszej generacji. Wyszła równocześnie na kilka platform i wersja np. na Ps2 (tylko w nią grałem) jest okrojona. Graficznie też różnica dość spora, dlatego tytuł na 'słabszej' konsoli traci zapewne na jakości. Kończąc: naprawdę dużo fajnych i zabawnych pomysłów co zresztą charakterystyczne dla serialu, więc zachowano poziom a nic lepszego chyba zrobić dla nas twórcy gry nie mogli:).

[ Dodano: Sro Paź 29, 2008 4:01 pm ]
Zapomniałem dodać, że - z tego co się orientuje - gra sprzedała się całkiem nieźle co dobrze wróży na przyszłość.

Odpowiedz do tematu