Ja Mam 2GB RAM Core Duo Ati Radeon 2600 I mi niechodzi
Na żadnym emulatorze japie... się kręce. No to se podaruje ściąganie dopóki nie będe miał PS2 a jakoś ostatni się zastanawiałem nad kupne lecz stwierdziłem, że lepiej se kupić Xboxa 360-tke niż saruszka PS2.
Dlaczego PS 2 to wcale nie taka mocna konsolka może by mi poszło nie mam takiego najgorszego mój komp: AMD Athlon 3000+ 1 Gb RAM-u GeForce 6600
Ale nie wiem czy wiesz emulatory są robione tak, że by zaemulować jeden takt zegara ps2 procesor w komputerze musi zrobić kilka naście/dziesiąt taktów więc nie licz na emulację. A Twój komputer się do tego w ogóle nie nadaje.
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 4:52 pm
Zapomnij o sprawnie dzialajacym emulatorze PS2 przez najblizsze kilka lat.. Sprzet emulujacy musi byc minimum 6 razy szybszy od emulowanego.. I nie chodz tu wcale o liczbe mhz.. Ot co, koniec i kropka..
Gra spox...ale mam też dobrą wiadomość dla posiadaczy tlyko PC wyszła także gra nowa o simpsonach The Simpsons Hit & Run...pisałem o niej w diale The Simpsons...
Wysłany: Czw Maj 22, 2008 11:50 am
Skończyłem ją dość szybko, kupiłem za grosze i jestem zadowolony. Gra o niebo lepsza niż "Hit & Run". Lepsza graficznie, większe miasto, super moce, ciekawsza strona fabularna, no i te odniesienia do klasycznych gier (aż się łezka w oku kręci ). Grałem na X360.
Mogę się spytać po co te emotki -> ? W twojej wypowiedzi są one zupełnie zbędne
żeby nie był to kompletny offtop to powiem, że mi w niczym nie przeszkadza brak polskiej wersji językowy, choć mogliby wydać ją w wersji kinowej (polskie napisy) dla ludzi nie znających języka angielskiego.
Fajne są przerywniki rysowane oryginalnie jak w serialu ale tak to nic ciekawego już dużo lepiej prezentuje się Futurama Game. Jeszcze ten Homer jako wielka kula jest fajne ale tylko na początku ale potem już jest nudne :/
Niezła, naprawdę niezła. Moim zdaniem nie jest to produkt 'olany' i sklecony szybko dla kasy. Zachowano humor, pojawia się większość postaci, są fajne nawiązania do wydarzeń z przeszłości i - generalnie - niezła fabuła:) (no, może nie jakaś specjalna ale trzeba zrozumieć, że gra to zupełnie inny świat i czasem arcyciężko związać ze sobą te dwa wymiary). Niezły gameplay, dobre misje, nienajgorszy design poziomów. Jedyne co może w tym tytule denerwować to fakt, że był on wydany w momencie gdy na rynek wchodziły konsole nowszej generacji. Wyszła równocześnie na kilka platform i wersja np. na Ps2 (tylko w nią grałem) jest okrojona. Graficznie też różnica dość spora, dlatego tytuł na 'słabszej' konsoli traci zapewne na jakości. Kończąc: naprawdę dużo fajnych i zabawnych pomysłów co zresztą charakterystyczne dla serialu, więc zachowano poziom a nic lepszego chyba zrobić dla nas twórcy gry nie mogli:).
[ Dodano: Sro Paź 29, 2008 4:01 pm ]
Zapomniałem dodać, że - z tego co się orientuje - gra sprzedała się całkiem nieźle co dobrze wróży na przyszłość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum