Wysłany: Nie Lis 09, 2008 3:12 pm
Nareszcie po 41 godzinach, 7 minutach i iluś sekundach i setnych sekundy ukończyłem The Simpsons Game w 100% i zdobyłem wszystkie achievementy X360. Świetnie się bawiłem prócz czasem momentów załamań, kiedy podejmuje się kilkanaście razy z rzędu prób wykonania np. jednego z trudniejszych Time Challenge'ów.
Hehehehe, nic tylko pogratulować, ew. współczuć i życzyć poprawy:D. Zależy od punktu widzenia. Ja osobiście grałem w wersje na ps2 i nie zaliczyłem wszystkiego na 100%;p ale byłem zszokowany, gdy się okazało, że mój chrześniak (7 lat) radził sobie w The Simpsons Game i ukończył (dwukrotnie) W przeciągu weekendu:)
Udało mi się dziś dostać tą gierkę i bardzo mi się spodobała aczkolwiek sterowanie czasami dobija Ale grę ogólnie oceniam na 10/10 PS; Mam ją na PSP. No i trochę taka dziwna grafika ale uchodzi
w styczniu kupilem ja sobie na ebay'u na ps2 i coz przeszlem 2 pioziomy reszta nie dalem rady.moj kumplel z polski ktory zyje w uk podobno juz jest na ostatnim pioziomie.
Gra wyszła na każdą z możliwych konsol, ale nie na PC
Owszem. W sumie zresztą nie dziwie się - rynek konsolowy coraz bardziej się rozrasta, komputery są teraz używane częściej do pracy oraz przeglądania internetu. Rynek piracki, jest również dużo większy od konsolowego. Nawet takie hity jak Crysis sprzedają się żałośnie, więc nie ma się co dziwić, że EA po prostu nie opłacało robić się The Simpsons Game na PC.
Wróciłem do The Simpsons Game kilka dni temu, aby przypomnieć sobie, mój zeszłoroczny gwiazdkowy prezent. Cóż, grafika troszkę razi, ale gagi są wprost boskie.
Ostatnio zmieniony przez Michalson Wto Gru 23, 2008 8:03 pm, w całości zmieniany 1 raz
Michalson to napisał Mika El, a nie ja. A co do The Simpsons Game to znalazłem podobną "The Simpsons:Hits and Run", czy jakoś tak, podobna do GTA, tylko w Stylu Simpsonów. . Nawet fajna, ale zakładam, że The Simpsons Game jest lepsze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum