FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: game, simpsons

The Simpsons Game
Autor Wiadomość
Michalson  
Grampa

Wysłany: Wto Gru 23, 2008 8:05 pm   

sebal8 napisał/a:
Michalson to napisał Mika El, a nie ja.

ups, owszem, nie wiem dlaczego tak wyszło, szczególnie, że używałem opcji cytowania, a nie pisałem kodu samemu :| Ale, już poprawione.

Hit & Run to również niezła gra.

D'oh!

MUIMNN  
Maggie

Wysłany: Sro Gru 24, 2008 1:31 am   

Powiem szczerze.. Na PSP grało się tragicznie w porównaniu do PS2 , aczkolwiek gra wciągająca :D

Speed  
Maggie

Wysłany: Czw Gru 25, 2008 5:42 pm   

Mi się najlepiej podobały Scenki między misjami czasami idzie się że śmiechu posikać.
Przeszłem na razie wszystkie misje ale teraz muszę wszystko przejść aby zaliczyć czasowo.

Matix  
Maggie

Wysłany: Sob Gru 27, 2008 9:50 am   

Fajna gra, mam ją na PS3. Najfajniej biega się po mieście. Nie przeszedłem całej, tylko do tego z drzewami. 9/10

tomaszek  
Bart

Wysłany: Sob Gru 27, 2008 9:11 pm   

Ja mam tą gierkę na PlayStation2, i powiem szczerze, że ta gra jest na stosunkowo niskim poziomie, może to moja wina bo uwielbiam gry Crash Bandicoot, ale zbytnio mnie gra nie zachwyciła, teraz robie etap z lisą w lesie ;)

6/10

[ Dodano: Sro Sty 14, 2009 11:24 am ]
Udało mi się przejść całą tą gierkę, da się pograć.
Pisał ktoś że ta gra podobno taka droga jest, po pierwsze to nie kupuj gier w empiku, bo tam burdel w grach jest taki że hej, a po drugie drogo, sam chciałem kupić tą grę na ps2, były 2 egzemplaze, identyczne, cena jednego to 59 zł a drugiego 139 zł, ciekawe z kąd się to wzieło, ja kupiiłem nową oryginalną, jeszcze w foli na allegro za 39 zł. Czasami są nawet tańsze.

AVATU  
Maggie

Wysłany: Czw Sty 29, 2009 7:31 pm   

=7/10

Mam grę na psp, i mogę powiedzieć że grę zrobili bardzo kiepsko.
Grafika obrzydza, swoboda nie zachwyca (nie da się chodzić po mieście jak w innych wersjach), jedynie humor w komentarzach i wstawkach jest wysokiego poziomu... :evil:

fatman  
Marge

Wysłany: Pon Lut 09, 2009 2:34 pm   

Gra mnie powaliła na kolana, a zwłaszcza jej finał!
Gram na X360 i można sobie pochodzić po CAŁYM Springfield.
Po podłączeniu konsoli do gniazda HDMI w telewizorze efekt jest jeszcze lepszy. :)
Jest to jedyna gra od EA Games, która mnie oczarowała i jest oryginalna.

Speed  
Maggie

Wysłany: Wto Lip 21, 2009 5:34 pm   

Słyszałem że po przejściu na 100% dostajemy coś. Ale co?

basto  
Grampa

Wysłany: Wto Lip 21, 2009 9:52 pm   

Przeszedłem wszystkie plansze i mam 96% gry (grałem na DSie), a żeby mieć 100% to pewnie trzeba zebrać wszystkie karty, kapsle itd.

Speed  
Maggie

Wysłany: Sro Lip 22, 2009 7:05 am   

Nie o to mi chodzi. Źle mnie zrozumiałeś. Jak się przejdzie tą Grę na 100% dostajemy coś Extra. Tylko nie wiem co. Jestem przy 98% bo miałem dużą pauze.

Patrol  
Maggie

Wysłany: Pią Lip 31, 2009 11:41 am   

Mam tą gierkę na PSP aczkolwiek na PS2 wygląda lepiej (nie myślę już o PS3 i X-sie 360), rozgrywka fajna, humor też fajny, fajnie pomyślane poziomy i klimacik :P Daję 9/10 bo jak dotąd według mnie to najlepsza gra o Simpsonach. Polecam gierkę. Ciekawe co to jest to "Ekstra" :D ? Grałem w Hit & Run demo na PS2 i nie spodobał mi się Homer w 3D ;/

altanaogrodowa  
Maggie

Wysłany: Sro Lis 04, 2009 8:18 pm   

Przeszedłem ją całą na ps2,psp i xbox360. Na wszystkich konsolach zebrałem wszystkie znaczki, Pobiłem czasy na przejście, zdobyłem wszystkie cliche i tak dalej. Jednym słowem- wszystko na 100%. Najbardziej mi się podobała wersja na xboxa. Są tam nawiązania do klasycznych gier w formie miniegierek.

ag-25  
Lisa

Wysłany: Pią Kwi 30, 2010 6:12 pm   

Czy grał ktoś może w wersję na Nintendo DS? Ja właśnie ją odpaliłem na emulatorze (DeSmuME) i muszę przyznać, że gra jest bardzo fajna i polecam ją każdemu kto nie miał tej przyjemności - jak ja i do tej pory nie grał w The Simpsons Game bo nie posiada konsoli.

MNDT1992  
Grampa

Wysłany: Pią Kwi 30, 2010 6:29 pm   

Granie na Nintendo DS poprzez emulator nie ma najmniejszego sensu.

Lista moich naśladowców:
++MNDT1992++
MDNT1992
MNDT1993

basto  
Grampa

Wysłany: Pią Kwi 30, 2010 8:29 pm   

Zgadzam się z przedmówcą, emulator nie daje tego fun`a co prawdziwa konsola, dla jednej gry co prawda nie warto kupować konsoli za w najlepszym wypadku 200 zł (cena za używanego DS`a Classica). Ale zapewniam wszystkich, że DS ma olbrzymią bibliotekę gier (coś ponad 4000 romów, jeżeli ma się DS`a Classica, albo Lite to dochodzi około 3000 romów GBA, czyli mamy około 2000-3000 gier) uwierzcie mi w tym każdy znajdzie masę świetnych tytułów, w które warto zagrać.

Odpowiedz do tematu