Mi się najlepiej podobały Scenki między misjami czasami idzie się że śmiechu posikać.
Przeszłem na razie wszystkie misje ale teraz muszę wszystko przejść aby zaliczyć czasowo.
Ja mam tą gierkę na PlayStation2, i powiem szczerze, że ta gra jest na stosunkowo niskim poziomie, może to moja wina bo uwielbiam gry Crash Bandicoot, ale zbytnio mnie gra nie zachwyciła, teraz robie etap z lisą w lesie
6/10
[ Dodano: Sro Sty 14, 2009 11:24 am ]
Udało mi się przejść całą tą gierkę, da się pograć.
Pisał ktoś że ta gra podobno taka droga jest, po pierwsze to nie kupuj gier w empiku, bo tam burdel w grach jest taki że hej, a po drugie drogo, sam chciałem kupić tą grę na ps2, były 2 egzemplaze, identyczne, cena jednego to 59 zł a drugiego 139 zł, ciekawe z kąd się to wzieło, ja kupiiłem nową oryginalną, jeszcze w foli na allegro za 39 zł. Czasami są nawet tańsze.
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 7:31 pm
=7/10
Mam grę na psp, i mogę powiedzieć że grę zrobili bardzo kiepsko.
Grafika obrzydza, swoboda nie zachwyca (nie da się chodzić po mieście jak w innych wersjach), jedynie humor w komentarzach i wstawkach jest wysokiego poziomu...
Gra mnie powaliła na kolana, a zwłaszcza jej finał!
Gram na X360 i można sobie pochodzić po CAŁYM Springfield.
Po podłączeniu konsoli do gniazda HDMI w telewizorze efekt jest jeszcze lepszy.
Jest to jedyna gra od EA Games, która mnie oczarowała i jest oryginalna.
Nie o to mi chodzi. Źle mnie zrozumiałeś. Jak się przejdzie tą Grę na 100% dostajemy coś Extra. Tylko nie wiem co. Jestem przy 98% bo miałem dużą pauze.
Mam tą gierkę na PSP aczkolwiek na PS2 wygląda lepiej (nie myślę już o PS3 i X-sie 360), rozgrywka fajna, humor też fajny, fajnie pomyślane poziomy i klimacik Daję 9/10 bo jak dotąd według mnie to najlepsza gra o Simpsonach. Polecam gierkę. Ciekawe co to jest to "Ekstra" ? Grałem w Hit & Run demo na PS2 i nie spodobał mi się Homer w 3D ;/
Przeszedłem ją całą na ps2,psp i xbox360. Na wszystkich konsolach zebrałem wszystkie znaczki, Pobiłem czasy na przejście, zdobyłem wszystkie cliche i tak dalej. Jednym słowem- wszystko na 100%. Najbardziej mi się podobała wersja na xboxa. Są tam nawiązania do klasycznych gier w formie miniegierek.
Czy grał ktoś może w wersję na Nintendo DS? Ja właśnie ją odpaliłem na emulatorze (DeSmuME) i muszę przyznać, że gra jest bardzo fajna i polecam ją każdemu kto nie miał tej przyjemności - jak ja i do tej pory nie grał w The Simpsons Game bo nie posiada konsoli.
Zgadzam się z przedmówcą, emulator nie daje tego fun`a co prawdziwa konsola, dla jednej gry co prawda nie warto kupować konsoli za w najlepszym wypadku 200 zł (cena za używanego DS`a Classica). Ale zapewniam wszystkich, że DS ma olbrzymią bibliotekę gier (coś ponad 4000 romów, jeżeli ma się DS`a Classica, albo Lite to dochodzi około 3000 romów GBA, czyli mamy około 2000-3000 gier) uwierzcie mi w tym każdy znajdzie masę świetnych tytułów, w które warto zagrać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum