Na gwiazdkę będę ją mial na PSP, do tej pory oglądałem wiele filmików z gameplayem i muszę przyznać że zarówno grafika, humor jak i klimat mnie oczarowały. Po prostu muszę ją mieć
Mam wersję na PSP i muszę powiedzieć że ta gra jest bardzo dobra no może nie dorówna Hit & Run nie ma w niej dowolnej eksploracji po Springfield, jest to zwykła platformówka ale i tak stoi na przyzwoitym poziomie.
Diabelnie wciąga wprost nie można się oderwać od ekranu no i jeszcze ten charakterystyczny rozbrajający humor
Chce ktoś link? I czy w ogóle można zamieszczać linki do nielegalnych gier na tym forum? Bo nie chcę warna lub w ostateczności bana zarobić na wejściu
No, moje marzenie się spełniło dostałem grę na gwiazdkę i muszę przyznać że jest kapitalna ( przynajmniej wersja na psp ). Rozbrajający humor, dobry gameplay polecam wszystkim
Widział ktoś cenę tej gry Simpsonów w empiku na ps2 : Kosztuje tylko kolo 260zł ale wogóle wszystkie gry na ps2 są drogie
chyba żartujesz mówiąc 'wszystkie', takie hity jak Gran Turismo 4, PES 6 czy Tekken 5 możesz kupić za mniej niż 70 zł
Coś kiepska grafika na Playstation 2, niczym nie różni się od tej na psp. A na psp też nie powala. Ogólnie to jestem na ósmym poziomie ( nie mam czasu na granie ) ale wciąż mi się podoba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum