Wysłany: Sob Sie 13, 2011 1:06 pm The Simpsons Movie na antenie Polsatu
Jesienią Polsat postawi głównie na seriale i sport. Na antenie pojawią się dwie nowości: realizowane w Hiszpanii „Pamiętniki z wakacji” oraz program publicystyczny „Państwo w państwie” poprzedzający niedzielny prime-time.
W poniedziałkowe i wtorkowe wieczory Polsat postawi na produkcje filmowe takie jak: „Marley i ja”, „Australia”,„Szklana pułapka 4”, „Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia”, "Bruno", "Ciacho", "Obcy kontra Predator: Requiem", "Simpsonowie", "Hitman" czy "Fantastyczna Czwórka: Narodziny Srebrnego Surfera".
Nie pozostaje nic innego jak przeglądanie programu telewizyjnego jesienią
Wysłany: Sob Sie 13, 2011 10:49 pm
No cóż, gdybym oglądał telewizję to może bym obejrzał, ale że nie oglądam...
Poza tym odrzuca mnie trochę stacja Polsat (reklamy, reklamy i jeszcze więcej reklam) oraz to, że na 99% wyemitują wersję z tym badziewnym dubbingiem...
O. Chętnie obejrzę. Akurat chciałem obejrzeć ten film w internecie, no ale cóż, poczekam na emisję Polsatu.
Fajnie by było, gdyby ktoś podał dokładną datę i godzinę filmu.
_________________ Obejrzane sezony seriali:
a) Simpsonowie: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8 (w trakcie), 17, 19
b) Futurama: 1 (w trakcie)
Wysłany: Nie Sie 21, 2011 4:24 pm
Bardzo fajnie że "The Simpsons Movie" będzie lecieć na Polsacie,co prawda oglądałem to już z 3 razy na komputerze,ale 4 raz obejrzeć w tv nie zaszkodzi.
_________________ Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum