Wiek: 22 Dołączył: 08 Lip 2008 Posty: 755 Skąd: Out Of Arkham
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 4:03 pm THE SIMPSONS POLSKA NA FACEBOOK !
Tak moi drodzy idąc z duchem czasu utworzyliśmy oficjalne konto na portalu społecznościowym Facebook. Dlaczego warto do nas dołączyć? Tylko tam dowiecie się o wydarzeniach, niespodziankach, oraz planach administracji w związku z portalem www.thesimpsons.pl. Ale co tu dużo mówić zapraszam do częstego odwiedzania strony THESIMPONS.PL na Facebook'u.
Byłam zdziwiona, że mam na Facebook'u konto w ogóle- tak dawno tam nie byłam, trzeba zrobić wielkie porządki...
A może by tak założyć konto na naszej-klasie? Tam pewnie znalazłaby się duża liczba fanów i różnych maniaków, co przyniosłoby większą popularność stronce.
_________________ "People curse the government and shovel hot food down"
kiedyś sobie założyłem majspejsa i nic więcej nie planuję, żadne fejsbuki, czy lastefemy. mam też naszą klasę, ale nie dodaję kont fikcyjnych(chyba, że przez przypadek mi się zdarzy )
jeśli chodzi o promocję, to świetnie się sprawdza reklamowanie na joemonster. portal który współtworzę po reklamie na joemonster odwiedziło 30 000 (trzydzieści tysięcy osób!) w przeciągu jednego dnia. jak dla nas to masakrycznie dużo, bo średnia odwiedzin wahała się w okolicach 400 osób. teraz stale mamy ok. 3000/4000 odwiedzin dziennie
Wiek: 22 Dołączył: 08 Lip 2008 Posty: 755 Skąd: Out Of Arkham
Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 11:25 am
Ja osobiscie wole facebooka niz nk. Przynajmniej jest tam mniej dzieci neo i jakos o wiele bardziej mi pasuje zwlaszcza ze moge rozmawiac ze znajomymi zza granicy
tam po prostu dodajesz informacje o istnieniu portalu, najlepiej w postaci jakiegoś newsa. wtedy ląduje to chyba w poczekalni, a potem idzie na stronę główną, coś jak na demotywatorach chyba.
Wiek: 17 Dołączyła: 18 Sie 2007 Posty: 390 Skąd: Chrzanów
Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 2:59 pm
Mnie tylko zastanawia, dlaczego profil ma jedną fankę
Rotten82 napisał/a:
kiedyś sobie założyłem majspejsa i nic więcej nie planuję, żadne fejsbuki, czy lastefemy. mam też naszą klasę, ale nie dodaję kont fikcyjnych(chyba, że przez przypadek mi się zdarzy )
Mam to samo, w związku z czym niestety do tego wesołego grona nie dojdę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum