Tez ogladalem to na Wizji TV. Jeszcze z tego co pamietam to podobali mi sei Blokersi (PJ's). Wiekszosc z odcinkow byla smieszna w pamiec zapadly mi dwa, jeden o pluskwie milenijnej i o malych ludzikach wachajacych markery W sumie to jakbym sobie dluzej pomyslal to by sie jeszcze cos przypomnialo
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 10:16 pm
Wizja to była najlepsza tv w dziejach naszego kraju - leciał tam też jeszcze Star Trek i Pcim Dolny (League of Gentlemen).
Ja pamiętam jeszcze takie walki amerykańskie, 3 zawodników walczyło z jakimiś herosami, program do d**y ale polski komentarz był cudowny (Halama i jeszcze jeden koleś, nie pamiętam kto). Płakałem ze śmiechu jak to oglądałem.
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 10:34 pm
k-d napisał/a:
Star Trek
Warto dodać że to był klasyczny Star Trek. Tego sie oglądało z przyjemnością, tak jak stare filmy SF
stara poczciwa Wizja mieli też fantastyczne seriale(o 3 kolesiach), walki robotów, dilbert mmmmhh, a co do samego podobieństwa dilberta do simpsonów to szczerze mówiąc nie widze ale to moje zdanie;)
Wysłany: Pią Kwi 14, 2006 1:54 pm
Jest, oba serwują odpowiednią dawkę cynizmu i sarkazmu (chociarz Dilbert więcej cynizmu)
Wiek: 40 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1058 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Pią Kwi 14, 2006 2:53 pm
Nie ma bezpośredniego podobieństwa między Simpsonami a Dilbertem, obydwa nazwijmy to światy są wnikliwym spojżeniem na otaczającą nas rzeczywistość: Simpsonowie patrzą na świat szerzej, Dilbert jest trochę ograniczony przez biurową zagródkę.
futrzak [Usunięty]
Wysłany: Nie Kwi 16, 2006 6:12 pm
na Wizji leciala jest liga zuzlowa,jestem wielkim fanem zuzal(w koncu mieszkam w Bydgoszczy)a teraz musze miec i Polsat i Cyfre zeby ogladac lige i GP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum