Nie wiem, gdzie widzieli, ale to musiał być nieaktualny program. telemagazyn.pl ma "poprawną" ramówkę, bez Simpsonów gdziekolwiek (poza C+ oczywiście )
fucktycznie teraz już nie ma, ale jeszcze wczoraj jak klikalem w tym okienku program ŚR i CZ o 18:30 byli simpsonowie. Sorki za dezorientacje, ale wczoraj naprawde to widzialem.
Wiek: 22 Dołączył: 08 Lip 2008 Posty: 755 Skąd: Out Of Arkham
Wysłany: Sro Lis 19, 2008 7:38 pm
dany182 napisał/a:
fucktycznie teraz już nie ma, ale jeszcze wczoraj jak klikalem w tym okienku program ŚR i CZ o 18:30 byli simpsonowie. Sorki za dezorientacje, ale wczoraj naprawde to widzialem.
Nie tylko Ty. Może faktycznie była to tylko pomyłka. Trzymam kciuki, że Jetix(stary Fox Kids) wznowi emisje Simpsonów. Albo chociaż TVN Siedem .
Gdy dowiedziałem się, że TV Puls zamierza zdubbingować serial, to bylem bardzo zawiedziony. Liczyłem na wersję z lektorem. Co prawda pierwszy odcinek był rzeczywiście katastrofalny, ale z z odcinka na odcinek dubbing poprawiał się i Simpsonów oglądałem z przyjemnością.
A co do wycofania zółtków, to Puls wrednie zagrywa. Mięli wyemitować wszyściuśkie sezony, a tu figa z makiem
Właśnie oglądnąłem sobie odcinek z Pulsu i...aż śmiać mi się chce z niektórych głosów... Głos Barta i Lisy mnie rozwala. ;D Ale jakby mieli wyemitować wszystkie sezony jak C+, to może mielibyśmy więcej polskich fanów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum