Wysłany: Czw Sie 21, 2008 8:50 pm the simpsons z channel 4
może ktoś z was wie ale simpsonow tez puszcaja na angielskiej stacji Channel 4-kanał 4
większość z tych odcinków nagrywam na moja nagrywarkę.
kolejność-puszcaja podobnie tak jak na fox kids simpsonow.tylko ze zamiast puszczając byle jaki odcinek.to na przykład zaczynają puszczasz byle jakie sezony.
oto sezony jakie dotycz as puszczili
sezon 1-cały
sezon 2-cały
sezon 5-cały
sezon 6-cały
sezon 7-cały
sezon 8-cały
sezon 9-cały oprócz odcinka 9x19.
sezon 12-cały
sezon 13-cały
sezon 14-cały
sezon 15-tylko do odcinka 15x06.
godziny puszczania
18-00 do 18-30 pon-pt
około 15-00 do 18-00 czasami puszca jeden odcinek a czasami dwa.
dostępność- w Polsce raczej nigdzie nie jest dostępny ten kanał.ale w Anglii jest wszędzie dostępny w każdej kablowce.nawet moja antena pokojowa go odbiera.
chcesie żebym wrzucał te odcinki z Channel 4?
Nie rozumiem czemu nagrywać możesz tylko wtedy kiedy w domu nie ma nikogo? I jak to nagrywasz, bo jeżeli na komórce to nie wiem czy się opłaca to tu wrzucać.
Wysłany: Pią Sie 22, 2008 10:09 am
no to ok nie będę wrzuczal tych odcinków.
temat do zamknięcia.
Zrób jak uważasz jak będzie się to dało normalnie na kompie oglądać to możesz upać dalej, ale jeżeli bedzie jakość zbliżona do odc. rl to raczej se odpuść.
Kolego odpuść sobie. Masz szczeniackie teksty i przeginasz już.
- chcesie żebym wrzucał te odcinki z Channel 4?
- Ja tak na próbę ściągnąłbym jeden może dwa odcinki...
- ok mogę zacząć wrzucać odcinki.tylko za ze miesiąc
Tragednia. Po co to piszesz skoro nie chcesz/nie możesz tego zrobić?
Skoro nagrywasz na nagrywarce to dlaczego nie możesz nagrywać jak ktoś jest w domu?
- chcesie żebym wrzucał te odcinki z Channel 4?
- Ja tak na próbę ściągnąłbym jeden może dwa odcinki...
- ok mogę zacząć wrzucać odcinki.tylko za ze miesiąc
Jeśli chciałeś tu wstawić cytaty Rogercieslara to ten drugi należy do Basto
Czasem to z krzesła można spaść, zwłasza jak się dowiadujesz, że 14-latek nie umie obsługiwać shifta, no ale...
Wiek: 22 Dołączył: 08 Lip 2008 Posty: 755 Skąd: Out Of Arkham
Wysłany: Pią Sie 22, 2008 2:30 pm
Jest to trochę dziwne zwłaszcza, że żyjemy w dobie komputerów ale moi drodzy. Nikt nie jest cudem i ma prawo nie umieć obsłużyć komputera. Przypominam sobie swoje początki. No cóż tak zwane życie.
Jeśli chciałeś tu wstawić cytaty Rogercieslara to ten drugi należy do Basto
Nie mgr_rybak prawdopodobnie, chciał zacytować naszą rozmowę, bo pierwsze rogercieslar, pyta się czy wrzucać, a potem pisze, że dopiero za miesiąc będzie uploadował. Kompletnie bez sensu roger czemu pytasz teraz skoro będziesz to upał dopiero za miesiąc? Ja cie chłopie kompletnie nie rozumiem.
No to pomyłka , sorry.
Znalazłem coś przy czym już nie mogłem wytrzymać! Rogercieslar nie umie stawiać dużych liter? To ciekawe jest to już zarchiwizowane ostrzeżenie:
Cytat:
Nie Kwi 13, 2008 7:20 pm
Ostrzegałem aby nie pisać wielkimi literami. Nic sobie z tego nie robisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum