Wysłany: Czw Lip 28, 2011 4:31 pm
Wycięte sceny widziałem, jak dla mnie nic ciekawego.
Może jedynie scena z Homerem, który wyjadł te parówki i ta z meczem baseballa były w miarę ciekawe, ale i tak nie zaryzykowałbym stwierdzenia, że wycięto najlepsze sceny.
Nie rozumiem też o co chodzi z "nawiązaniem do marketingu", wytłumacz, bo najwyraźniej nadajemy na innych falach.
Poza tym - movie, nie moovie.
Wycięte sceny widziałem, jak dla mnie nic ciekawego.
Może jedynie scena z Homerem, który wyjadł te parówki i ta z meczem baseballa były w miarę ciekawe, ale i tak nie zaryzykowałbym stwierdzenia, że wycięto najlepsze sceny.
Nie rozumiem też o co chodzi z "nawiązaniem do marketingu", wytłumacz, bo najwyraźniej nadajemy na innych falach.
Poza tym - movie, nie moovie.
kurde teraz sam straciłem wątek o co mi chodziło (czy dokładniej co miałem na myśli poprzez to)
B.B.Rodriguez to wklej ten link
Co do samej kontynuacji - po napisach Maggie o ile pamiętam mówiła 'kontynuacja', do tego kontrakt na kilka (bodajże jeszcze 2, 3 części) kontynuacji.
Nie mamy się co martwić, myślę, że spokojnie doczekamy się nowej kinówki, to tylko kwestia czasu.
_________________ Obejrzane sezony seriali:
a) Simpsonowie: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8 (w trakcie), 17, 19
b) Futurama: 1 (w trakcie)
Uważam podobnie jak Arientar. Może po prostu nasz przetrzymują, żeby potem, gdy już będziemy zdesperowani czekaniem na kontynuację, zarobić na tym więcej?
Taki luźny pomysł, czekaliśmy prawie 20 lat na pierwszą kinówkę, to i poczekamy na drugą, ale jak dla mnie takie gdybanie nie ma sensu, skoro możemy czekać rok na kinówkę, dwa lata, pięć lat, dwadzieścia lat...
_________________ Obejrzane sezony seriali:
a) Simpsonowie: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8 (w trakcie), 17, 19
b) Futurama: 1 (w trakcie)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum