Przeczytałem. Tak szczerze, "Gigantyczny Homer" nie zachwycił mnie zbytnio. Tj. fabuła była jakaś taka... no, niezbyt udana.
Aczkolwiek, było parę fajnych momentów - np. Bart, który pisał "Nie będę wyolbrzymiał wagi swojego ojca"
Mimo tego, fajnie się czytało.
Zaś "Kolekcjoner" o wiele bardziej mi się podobał, choć był krótszy. "Co by zrobił Radioactive man?"
_________________ Obejrzane sezony seriali:
a) Simpsonowie: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8 (w trakcie), 17, 19
b) Futurama: 1 (w trakcie)
Halt, Wydaje mi się, ze lepiej by było, gdyby perogram do czytania komiksów był na poczatku posta, przed komiksami. W ten sposób bedzie bardziej przejrzyście, gdy przybędzie nam translacji.
_________________ Obejrzane seriale (sezony):
The Simpsons: TUS, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, The Movie, 19, 20, 21, 22, 23... Futurama: 1, 2, 3, 4, 5, Movies, 6, 7.
Metalocalypse: 1, 2... My Little Pony: Friendship Is Magic: 1, 2...
Po polsku żadnego z tych komiksów nie znajdziesz na allegro. Niestety nasze wydawnictwa nie są zainteresowani Simpsonami. Jedynie po angielsku możesz szukać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum