The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: mcclure, troy

Troy McClure

Troy McClure
1 - okropna! Powinni j? wyrzucić
0%
 0%  [ 0 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
3
6%
 6%  [ 1 ]
4
12%
 12%  [ 2 ]
5 - może być
0%
 0%  [ 0 ]
6
6%
 6%  [ 1 ]
7
12%
 12%  [ 2 ]
8
31%
 31%  [ 5 ]
9
6%
 6%  [ 1 ]
10 - |wietna! Powinna być w każdym odcinku!
25%
 25%  [ 4 ]
Głosowań: 16
Wszystkich Głosów: 16

Autor Wiadomość
Senga  
Lisa

Wysłany: Pon Lis 10, 2008 12:25 am   Troy McClure

Znacie go zapewne z takich odcinków jak 07x10 - The Simpson's 138th Show Spectacular, czy 07x19 - A Fish Called Selma ;) Troy jest nadwornym gwiazdorem Springfield, który bierze udział zarówno w filmach dla dzieci (w któryś odcinku genialnie opowiada na filmie dla uczniów podstawówki o seksie). Poza tym, żeby zyskać popularność ożenił się z siostrą Marge, Selmą. Wzbogaca wypowiedzi szczerym uśmiechem i niezbyt udanymi żarcikami. Potrafi zareklamować wszystko, nawet jakiś tandetne artykuły w telezakupach. Dla mnie stanowi ciekawy dodatek do spriengfieldzkiego panteonu gwiazd. a Wy co nim sądzicie?

//poprawiona ankieta.
modified by ares

troi.jpg
Plik ściągnięto 27 raz(y) 23.53 KB

Ares  
Administrator Techniczny

Wysłany: Pon Lis 10, 2008 12:47 am   

Tez go bardzo lubię. Często rozbawia mnie właśnie wstęp jego slow: Znacie mnie zapewne z... :D oj tak to jest też ważna postać w świecie Simpsonów.

Kor-diddly-nik  
Lisa

Wysłany: Pon Lis 10, 2008 9:01 am   

Może i ważna, ale dość dawno nie zauważyłem jego obecności w serialu. Być może to moja nieuwaga, ale wydaje mi się, że poszedł trochę w 'odstawkę':). Kojarzę go praktycznie wyłącznie z filmików edukacyjno-instruktażowych (+ kilka 'normalnych' występów w serialu) a ze springfieldzkich gwiazd wolę McBaina czy Krustyego:).

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Pon Lis 10, 2008 10:53 am   

Ja na początku nienawidziłem Troy'a. Nudził mnie tymi swoimi głupimi gadkami "Znacie mnie z takich filmów jak..." ale później tak jakoś się do niego przekonałem. Odcinek z nim w roli głównej nawet nie był taki zły, choć na początku się go obawiałem.
Teraz wyraźnie odczuwalny jest jego brak w Simpsonach. I fajnie by było gdyby znów mógł się pojawiać.

Kor-diddly-nik napisał/a:
Dość dawno nie zauważyłem jego obecności w serialu. Być może to moja nieuwaga, ale wydaje mi się, że poszedł trochę w 'odstawkę':)

10 lat temu zmarł aktor który go dubbingował(Phil Hartman), aczkolwiek nie uważam tego za powód by pozbywać się tej postaci z serialu bo przecież mógł go spokojnie kto inny dubbingować. Castellaneta, Shearer czy Azaria na pewno umieliby dopasować do niego głos. Przynajmniej jeden z nich. :P

P.S. Warto by było aby ktoś dopisał do okienka "Opis tematu" powiedzonko Troy'a(takie jakie ma każda inna postać w tymże okienku wpisane) czyli "You may remember me from such films as..." - będzie się to wyświetlało pod nazwą tematu(czyli imieniem i nazwiskiem postaci).

espio5  
Grampa

Wysłany: Sob Gru 06, 2008 5:48 pm   

Ja średnio go lubię.No też jest śmieszny,ale mi nie podchodzi.Ocena moja to 5/10.Może być 8)

Shark214  
Profesor

Wysłany: Nie Lut 21, 2010 6:27 pm   

Shaggy napisał/a:
10 lat temu zmarł aktor który go dubbingował(Phil Hartman)

Z tego co wiem został zamordowany

Spider_Cochon  
Grampa

Wysłany: Sro Maj 19, 2010 9:22 pm   

Ares napisał/a:
Często rozbawia mnie właśnie wstęp jego slow: Znacie mnie zapewne z...

Za to go lubię :P i za różowy sweterek idealnie dopasowany do białych spodni :mrgreen:

Mr.Burns  
Profesor

Wysłany: Pon Sty 10, 2011 10:30 am   

Całkiem fajna postać potrafił mnie czasem rozśmieszyć tymi swoimi występami w reklamówkach i filmach edukacyjnych szkoda że już niema tej postaci
ogólnie daje 8/10

Grande  
Maggie

Wysłany: Wto Sty 11, 2011 11:41 pm   

lubie go ;D szkoda ze w ostatnich sezonach jest go tak malo ;/

kater  
Lisa

Wysłany: Czw Mar 03, 2011 2:52 pm   

dobrze że gościa już nie ma bo mnie wkurzał ale współczucia dla jego aktora że tak tragicznie umarł! no co za lamus albo lamusica chciała go zastrzelić co? CO?! ech nieważne.
w każdym razie postaci nie lubiłem i tej jej popularności wewnątrz serialu. to taki nadęty pyszny bufon był

1/10 - tak tylko jeden bo z bufonów śmiac się nie lubię! oni są tylko żałośni!

mlodySimpson  
Maggie

Wysłany: Nie Paź 16, 2011 4:51 pm   

Jedna z lepszych epizodycznych postaci. Uwielbiam jego wstęp. Gdybym miał takie filmiki edukacyjne w szkole to bym pokochał każdy przedmiot.
Szkoda, że aktor głosowy umarł. Zawsze mi go brakowało w późniejszych seriach.

Odpowiedz do tematu