Zapraszam do udzialu w ankiecie. Milo by bylo gdybyscie krotko uzasadnili swoj wybor.
Uwaga:
Komentować i oceniać postacie możecie także tutaj
Wysłany: Nie Gru 12, 2004 10:34 pm Mmmmm... H.o.m.r.
Ja wybieram postać; pierwszoplanową - Homer'a J. Simpsona.
Może to niezbyt oryginalne ale jednak odcinki w których główny wątek dotyczy Homera uważam za najlepsze.
Drugi w kolejności byłby Bart.
Pozdrawiam,
Duke
Kaukaz [Usunięty]
Wysłany: Pon Gru 13, 2004 8:31 am
Dla mnie zawsze pierwszy był Homer.To z jego powodu zacząłęm oglądać; "The Simpsons".Jego głupota zwalała mnie z nóg,a przy tym jego tok myślenia ...
Na drugim miejscu postawiłbym... no i tu mam problem między Barney'em a Bart'em.Obu lubie i obaj są wyjątkowi ,więc obaj będą na drugim miejscu
Dla mnie Homer zawsze rzadzil i bedzie rzadzil! Jego "inteligencja" jest po prostu nie do opisania, niektore jego teksty i zachowania weszly do mojego zycia codziennego na stale (nie ma to jak woohoo i d'oh).
Na drugie miejsce wstawilbym trojke:
*Barney - to bekanie w "najodpowiedniejszych" momentach i jeden z moich ulubionych tekstow:
Na imprezie u zoltej rodzinki:
Homer: Wow, przyniosles cala beczke (od piwa)
Barney: Tak, gdzie moge ja napelnic
*Dziadek - nigdy nie wie co sie dzieje i wstawka z mojego ulubionego odcinka (10x02 - The Wizard of Evergreen Terrace)
Ktos wlaczyl projektor i Dziadek na to z przerazeniem
- Obrazki.. one ozywaja!!
*Burns - tu nie bede podawal konkretnych przykladow bo takowych nie pamietam ale powiem krotko, ze bardzo lubie caloksztalt tej postaci i jakos bez Burnsa to by nei bylo to samo...
Z kolei najmniej lubie dzieciaki (to oczywiscie tylko moja opinia), odcinki, w ktorych glownymi postaciami sa Bart lub Lisa nie smiesza mnie tak bardzo (chociaz jesli pojawi sie Ralph to zawsze jest weselej...)
A teraz nie a temat - jak mam wstawic rysunek obok/pod moim imieniem?
Wysłany: Pon Gru 13, 2004 3:38 pm Oczywiscie, ze Willy
Oczywiscie, ze Willy. On zawsze jest smiesznie przedstawiany - np. jako maniak z nozem. No i zwykle jest ofiara roznych dowcipow. Przyklady:
- Scottoberfest - Skinner wmawia mu, ze jest cos takiego, zeby zastawic pulapke na Barta (ktory przyczepia baloniki do jego kiltu).
- w odcinku, w ktorym Bart i Homer bawia sie w naciagaczy, Willy zostaje oskarzony o porwanie samochodu i jako jedyny nie wie, ze wszystko bylo ustawione.
Tyle akurat teraz przychodzi mi do glowy. W kazdym razie, zawsze, gdy Willy sie pojawi, mozna sie smiac do lez.
Nie ma go dlatego ze w ten sposob moglbym wymienic wszystkich mieszkancow Springfield ale w sumie glownym powodem jest to ze wiecej opcji w ankiecie dodac nie moglem
Wysłany: Pią Gru 17, 2004 11:30 pm
Homer rządzi i tyle.... nie ma lepszego bohatera od niego
VitoldziK [Usunięty]
Wysłany: Wto Sty 11, 2005 4:37 pm
bArT sImPsOn RuLeZ !!!:twisted:
jA dAłEm GłOs Na BaRt'A
dRuGi uMnIe JeSt HoMeR
bArT sImPsOn RuLeZ
Ostatnio zmieniony przez VitoldziK Wto Sty 11, 2005 4:40 pm, w całości zmieniany 1 raz
graba [Usunięty]
Wysłany: Sro Sty 12, 2005 3:24 pm
no ja tesh tesh postawiłem na homera bo jak ktos jush tu napisał jego głupota zniewala z nóg a tok myslenia ma jak dziecko z pierwszej klasy i przy jego tekstach się nie da smiac ja płacze ze smiechu przy jego tekstach
MoJahJah [Usunięty]
Wysłany: Pon Sty 17, 2005 10:52 am
niema to tamto homer szpaci i to wie kazdy
jednakże z postaci epizodycznych rozwala mnie Apu
jego texty som niekiedy tak smieszne ze leze na podlodze i ta wymowa ten akcent hehe
najbardziej rozbawilo mnie jak w odcinku bodajze 22 krotkie historie o Spriengfield byl epizod zatytuowany Apu wesoly Bengalczyk
MIODZIO
Hmmm. Na kogo innego mógłbym zagłosować; jak na Barneya. The Simpsons jest świetny m.in. dlatego, że ma masę charakterystycznych postaci drugoplanowych. Wiadomo, że Homer gra pierwsze skrzypce, ale świetne są też epizody z postaciami, które nie występują zawsze - np Chief Wiggum, Apu no i oczywiście Barney, który jest niebanalnym człowiekiem - vide piękny głos ("Homer barbershop Quartet"), potrafi przezwycięzyć; nałóg - epizod gdy zostaje pilotem helikoptera - no i oczywiście za doskonale puentujące bekanie .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum