Wysłany: Wto Gru 14, 2004 10:51 pm Wasz ulubiony odcinek
A może mała ankieta na ulubiony odcinek... ja nie ogladalem jeszcze wszystkich odcinkow ale mam nadzieje ze niedlugo obejze... z tym co zobaczylem do tej pory najbardziej podobal mi sie "Weekend ah Burnsie's" jak homer leczy oczy marihuana... no i ten kiedy bart spiewa w boysbandzie tez jest fajny a jaki jest wasz ulubiony odcinek??
Moj zdecydowanie 10x02 The Wizard Of Evergreen Terrace. Uwielbiam go, ogladalem chyba ze 30 razy. Sceny gdy dziadek panikuje, ze obrazki ozywaja albo jak Homer podbiega do stolika bo mysli, ze jak szybko podbiegnie to wpadnie na jakis pomysl... albo jak zabiera krzeslo z podporkami po rozmowie z rodzinka na wspolenj kolacji, zeby mu pomyslu nie ukradli po czym wraca i zabiera jedzenie z tego samego powodu... nie no moglbym wymieniac jeszcze dlugo, to dla mnie naj naj najfajniejszy odcinek
Wysłany: Czw Gru 16, 2004 2:14 pm
Co do mnie, to ciezko mi powiedziec, bo czesto, jak tlumacze jakis odcinek, to wydaje mi sie on najlepszy . Np. ostatnio najlepszy w moim rankingu jest 09x07 - The Two Mrs. Nahasapeemapetilons. Szczegolnie swietne byly sceny Homera w domu starcow. No, ale jak mowilem, to sie czesto zmienia.
Wysłany: Czw Gru 16, 2004 3:02 pm
"Homer the Hippie"- jak homer okrywa ze jego matka byla "hippisówą".Zarąbisty odcinek i najfajniejsze napisy końcowe
a mi najbardziej utkwil w pamieci - pewnie ze wzgledu na wielotorowe poprowadzenie fabuly - 12x18 "Trilogy of Error" dla mnie najfajniejszy odcinek z dotychczas przeze mnie obejrzanych...
no a na drugim miejscu stoi 7x21 - 22 short films... przerabane - szczegolnie parodia Pulp Fiction
Duke [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 16, 2004 8:45 pm
Dla mnie najlepszy jest odcinek w którym Homer i Marge postanawiają naprawić; swoje życie intymne. Uprawiają seks w różnych publicznych miejscach, co rodzi wiele perypetii. W tym też odcinku jest scena ucieczki na golasa.... dla mnie nie do zapomnienia, klasyk.
MoJahJah [Usunięty]
Wysłany: Sob Sty 22, 2005 10:11 pm
22 short films about Spriengfield
poprostu (choc jeszcze wiele ocinkow przede mna to sie wszystko moze zmienic)
Ciężko wybrać; najlepszy odcinek ( wkońcu jest ich, jak narazie, sporo ponad 300 ). Mi osobiście podobają się wspomniane już tu 22 Short Films abou Springfield i Trilogy of Error. A lubie je za pomysłowość;, odejście od schematu i znakomite pomysły. Z tego samego powodu lubię Simpsons Bible Stories. Oczywiście nie można zapomnieć; o odcinkach z cyklu Treehouse Of Horror - po prostu są wspaniałe
_________________ Hey, Homer, I'm worried about the beer supply. After this case, and the other case, there's only one case left
Wiek: 30 Dołączył: 03 Maj 2005 Posty: 14 Skąd: Warszawa - Tarchomin
Wysłany: Wto Maj 03, 2005 2:54 pm
moim zdaniem wszystkie odciniki byly fajne ciezko jest mi wybrac ten najfajniejszy, ale wiem napewno ze nie podobaja mi sie odcinki w ktorych jest zlepek scen z poprzednich odcnikow
_________________ "Ze ?wiata tego ka?dy ma tyle, ile sam sobie we?mie."
Giovanni Boccaccio
Thanks God It's Doomsday
Ogladalem jak narazie 4 odcinki i ten mi sie najbardziej spodobal
jestem tu nowy i dopiero zaczynam zapoznawac sie z Simpsonami
Snejcior [Usunięty]
Wysłany: Wto Sie 02, 2005 1:47 pm
Ja tez jestem tu nowy, ale Simpsonów ogladalem setki razy, tyle, że teraz dopiero sobie przypominam poszególne odcinki ściągając je. Mnie każdy odcinek śmieszył, więc trudno powiedzieć, który jest ulubionym. Leon : który to sezon i numer odcinka ? Chętnie obejrze
owieczka [Usunięty]
Wysłany: Sob Sie 06, 2005 5:28 pm
Ja widziałem na razie 12 sezonów od 1 do 11 oraz sezon 16 i mi najbardziej podobały sie następujące odcinki:
1.I Love Lisa
2.King od the Hill
3.Separate Vocations
Pomijam odcinki Treehouse of Horror be te według mnie wszystkie są swietne :]
Firm [Usunięty]
Wysłany: Pon Paź 31, 2005 9:37 pm
Ja bardzo lubie odcinek, nie pamiętam jego nazwy ale Bart zostaje rapperem, i spotyka 50 Cent'a poprostu się uśmiałem, i jaki fajny klimat
MrStachu [Usunięty]
Wysłany: Wto Lis 08, 2005 11:00 pm
Może to pod wpływem chwili ale rewelacyjny jest nowy treehouse of horror
a zwłaszcza motyw:
"Dad, wake up! You are not a robot, you are just possessed by the devil" (nie wiem czy dobrze napisałem). Poza tym chyba każdy odcinek treehouse of horror jest conajmniej dobry - ale XVI jest jednym z najlepszych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum