The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: sezon, simpsonsquot, ulubiony, wasz

Wasz ulubiony sezon "The Simpsons"
Autor Wiadomość
Duke
[Usunięty]

Wysłany: Nie Gru 12, 2004 11:09 pm   Wasz ulubiony sezon "The Simpsons"

Zachęcam do opisywania waszego ulubionego sezonu "The Simpsons" i pokrótce opisania waszego wyboru. Niestety po utworzeniu 15-stu pól ankiety "silnik" forum odmówił posłuszeństwa takwięc narazie bez ankiety, za to z waszymi wypowiedziami (przynajmniej taką mam nadzieję ;) ).

Ja osobiście za najlepszy uznałbym sezon 7 w którym jest się z czego śmiać;, naprawdę wiele świetnych odcinków takich jak:

Two Bad Neighbours - gdzie sąsiadem Homera zostaje Bush senior

22 Short Films about Springfield - Pulp Fiction w wydaniu małomiasteczkowym ;)

Czy też na przykład Bart on the Road - gdzie Bart wynajmuje samochód na lewe prawko.

Do tego dorzucić; niezły klimatycznie Treehouse of Horror 6 w którym Homer przenosi się w trójwymiar.

Kaukaz
[Usunięty]

Wysłany: Pon Gru 13, 2004 8:23 am   

Z kolej moi faworyci to sezon 1(bo klasyk ,ale i tez jest niezły) ,13 tez miał kilka dobrych odcinków i 9.To jest moja czołówka.Na dalszych miejscach jest sezon 15 i 8.

gesh  
Bohater Springfield

Wysłany: Pią Cze 10, 2005 3:38 pm   

Sezon 4, 5 & 12 - reszta tez spoko... jakos nie przepadam za pierwszymi sezonami (1-3) - chyba zbyt "moralne i grzeczne" jak dla mnie...

owieczka
[Usunięty]

Wysłany: Sob Sie 06, 2005 5:39 pm   

3 i 13 to według mnie najlepsze sezony gdybym miał wybrac ten jeden naj naj to byłby to sezon 13

El Bozo
[Usunięty]

Wysłany: Czw Gru 01, 2005 3:40 pm   

Nie mam ulubionego sezonu, ale za to mam sezony których nie lubię. #1 to sezon 13. Po prostu nie mogę zdzierżyć odcinków z tego sezonu, są jakieś takie nieśmieszne i nie poważne (niepoważność ta nie ma nic związanego z zabawnością). A kolejne sezony to 14-16 i ew. 17. Po prostu twórcom w tych sezonach kończą się pomysły... Na szczęście Humoru w nich nie brakuje.

Suma Sumarum: Wszystkie lubie za coś, ale nie znoszę 13. A 14-17 wydają sie napisane zbyt na siłę...

Professor_Frink
[Usunięty]

Wysłany: Wto Gru 06, 2005 11:56 am   

ja tez sie martwilem ze tworcom koncza sie pomysly. ale coraz bardziej zaczyna mi sie podobac sezon 17. natomiast bardzo lubie sezony 8-12 i wczesniejsze takze. z 13 chyba faktycznie cos jest nie tak.

owieczka
[Usunięty]

Wysłany: Wto Gru 06, 2005 7:30 pm   

Nie zgodze sie że sezon 14 jest napisany na siłę.Moim zdaniem wręcz przeciwnie to własnie w tym sezonie widac było ze twórcom nie skonczyły sie pomysły,mnie on śmieszył i bardzo sie podobał myśle ze wielu osobom równiez.No ale każdy ma inny gust =]

don-and-done
[Usunięty]

Wysłany: Wto Gru 06, 2005 8:04 pm   

Mam inne zdanie na temat sezonu 13. Obejrzałem pierwsze 12 sezonów, po czym miałem przerwę kilka miesięcy, po czym oberzałem sezon 13 i wg. mnie jest rewelacyjny. W pierwszych 12-stu zdarzały się sezony słabe i bardzo dobre, jednak jak narazie to 13-sty jest moim ulubionym. 14-sty jest podobny do 13.

El Bozo
[Usunięty]

Wysłany: Wto Gru 06, 2005 11:04 pm   

Hmm... Trudno powiedzieć że sezony 14+ są nowe i odkrywcze gdyż jasno możemy zobaczyć że twórcy musieli wyszukiwać tematów w ten sposób (przesadzone troszke z mojej strony, ale zobaczcie):
Sterydy (x)
Reality Show (x)
Operacja Plastyczna (x)
Problemy Z osobowością (x)
Migracja (x)
Atak Serca Dziecka (x)
Odchudzanie (x)
Kolejne Pracy Homera (x)
Wyimaginowany Przyjaciel [?] (x)
Śmierć jednego z Niewygodnych Bohaterów ( ) [w ostatnich odcinkach takowej nie było]
Powrót Jednego z Niewygodnych Bohaterów (x)
Syn Martwego Człowieka (x) [tu akurat sezon 13]
Nieślubne Rodzeństwo Jednego z Głównych Bohaterów (x)
itd.
Do sezonu 12, tematy zostawały w miarę świeże, a teraz po prostu szukają tego czego jeszcze nie było. Nie sądzicie tak? Ja tak. Więc zdania nie zmienię i jednocześnie próbuję troszkę moich dogłębszych analiz wyjąć na wierzch...

bernardzik
[Usunięty]

Wysłany: Wto Lis 07, 2006 11:28 pm   

sezon 10, szczegolnie odcinek z kim basinger :P

maciek14  
Marge

Wysłany: Wto Lis 21, 2006 3:54 pm   

Mi sie bardzo podobal sezon 6 co prawda jeszcze nie obejzalem wszystkich ale z pierwszych 10 ten mi sie wydaje najlepszy :)

RiKo
[Usunięty]

Wysłany: Wto Lis 21, 2006 4:16 pm   

Bardzo mi sie podobal sezon 10 jak i wczesniejszy 9. Z powodu licznych gagow zwlaszcza w odcinku z "aniolem" ktory okazal sie reklama :D

hamtaro
[Usunięty]

Wysłany: Sro Lis 22, 2006 12:52 am   

Hm... wg. mnie ciężko opisać cały sezon. W każdym zdarzają się odcinki dobre i złe. Jeżeli miałbym wybierać to pierwszy sezon, taki fajny wprowadzający w klimat, bardziej poruszający problemy rodzinne i 14 season, taki jakiś śmieszny :wink:

Hans  
Lisa

Wysłany: Nie Sty 07, 2007 9:19 pm   

Sezon 1 - bezwzględnie najlepszy :D
Sezon 4 - kończy dobrą passę...
potem już tylko równia pochyła (co nie znaczy, że dalej nie ogląda sie z przyjemnością...)
bed goes down!
bed goes up!
bed goes down...

filip93  
Bart

Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 6:43 pm   

najlepsze to według mnie są początkowe sezony

Odpowiedz do tematu