Wysłany: Nie Gru 14, 2008 4:12 pm Wasze inspiracje
Ahoj!
Przyznaję bez bicia, że zakładam ten temat z czysto egoistycznych pobudek. Otóż jestem właśnie na początku pisania pracy licencjackiej i za Chiny ludowe nie mam inspiracji, żeby stworzyć coś nieprzeciętnego i ciekawego. Jestem ciekawa, w jaki sposób Wy się stymulujecie, jeśli macie coś zrobić, a natchnienia brak. Wszelkie pomysły mile widziane, uprzedzam, że słuchanie muzyki, picie kawy z filiżanki i odkładanie na później w moim przypadku nie odnosi pożądanych efektów. A, a jeśli ktoś jest studentem i byłby chętny do wypełnienia ankiety o stresie to będę wdzięczna, jeśli się do mnie zgłosi Z góry dzięki za wszelkie przejawy aktywności.
Wysłany: Nie Gru 14, 2008 9:49 pm
google by znaleźć inspirację, no nie przesadzajmy... hmmm podejrzewam, że wypadałoby znaleźć temat który Cię interesuje i o którym sama byś chciała pisać... Najgorzej to zacząć, potem się człowiek wciąga Ja "zaczynam" poprzez np. zaznaczenie sobie stron, uporządkowanie notatek itd. Zaczynasz od trywialnych rzeczy, ale twój mózg się nastawia i przygotowuje "psychicznie" do daleszej pracy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum