Wysłany: Sob Paź 13, 2007 5:19 pm Wasze Simpsonowe sny...
Może to i dziwny temat, ale... no jestem ciekaw czy mieliście już kiedyś jakieś zwariowane (lub mniej) sny z Simpsonami... Ja np. dzisiaj miałem i chciałbym się nim z Wami podzielić.
Otóż wczoraj... a raczej dzisiaj po północy oglądałem sobie odcinek [08x10] The Springfield Files, zaraz po nim poszedłem spać i... tejże nocy kilka godzin po obejrzeniu dokładnie ten sam odcinek mi się przyśnił! A co więcej... ja sam brałem w nim udział! (Niestety nie widziałem siebie samego w Simpsonowym stylu ) Razem z Homerem próbowaliśmy złapać tego 'kosmitę' - widzieliśmy jak szybko przebiegał przez jakiś las że trudno było nadążyć za nim wzrokiem... potem pojawiły się tłumy Springfieldczyków i paparazzi... ale ja się nagle obudziłem i... zobaczyłem światło w swoim pokoju - przestraszyłem się, bo pomyślałem sobie... co to? Ten kosmita z odcinka jest w moim domu??? A tymczasem to było światło z mojej komórki, bo akurat budzik się włączył...
Jednak było wcześnie więc spałem dalej... obudziłem się ok godz. 9... i usłyszałem muzyczkę "Z archiwum X" (tak samo jak w omawianym przeze mnie odcinku Simpsonów) - było to dla mnie dziwne... początkowo myślałem, że jakiś telewizor jest włączony i leci gdzieś "Archiwum X" ale sprawdziłem i oba telewizory w mieszkaniu były wyłączone... a ta muzyczka wcale nie brzmiała jak moja wyobraźnia... wyraźnie ją słyszałem... przez kilka sekund...
A jak Wy? Jakie Wy mieliście sny z Simpsonami?
[ Dodano: Sob Paź 13, 2007 5:31 pm ]
P.S. Przez znany już wszystkim błąd mój temat się zdublował i zapisał się gdzieś dwa razy. Moderatorzy jeśli znajdziecie gdzieś jego kopię bez odpowiedzi to proszę usuńcie ją. Z góry dziękuję...
Wysłany: Pon Paź 15, 2007 4:08 pm
Ja miałam jeden .. Kiedy skończył się mój koszmar (nie opowiem go ,bo jest straszny i sie będziecie bać ) to wybiegłam z mojego domu i całą rodzinką Simpsonów uciekliśmy samochodem z Hit & Run ... Ja też niestety nie widziałam się w simpsonowym stylu ..
No więc Warszawę nawiedziło potężne tornado!
Ja i moja rodzinka postanowiliśmy się schować przed nim w metrze i tam... tam spotykamy Simpsonów którzy wzięli się tam znikąd
Panikujemy ponieważ nawet w metrze podmuchy były silne.
Ja wpadłem na pomysł który kiedyś usłyszałem na Discovery, żeby podczas tornada znaleźć w schronie takie miejsce gdzie jest najwięcej ścian i tornado wtedy nie ma szans dosięgnąć.
Ja, moja rodzinka i Simpsonowie znaleźliśmy takowe miejsce, jednak Homera chyba wywiało...
No więc spaceruję sobie przez warszawską dzielnicę Pragę (stereotypową dzielnicę biedy jak to niektórzy ją nazywają) no i przechodzę przez takie mniej bezpieczne osiedla - nagle ku memu zdziwiniu widzę bandę Jimbo Jonesa z Simpsonów - odetchnąłem z ulgą i pomyślałem sobie że takich łobuzów to nie ma co się bać :] (a spodziewałem się spotkać kogoś o wiele gorszego) Oprócz nich była jeszcze jakaś gromadka dzieciaków - nie z Simpsonów ale przedstawionych w Simpsonowym stylu :] Była chyba zastraszna przez Jimbo i jego kumpli.
(...)Nagle Jimbo mówi do mnie: "Hej Ty! Tak Ty! Chodź będziesz robił za skakankę!" - no i zgodziłem się bo pomyślałem sobie że w sumie nie są to takie znowu straszne tortury :]
No więc Jimbo i Kearney trzymali mnie jeden za ręce a drugi za nogi i potrząsali mną tak jak skakanką tak, że dzieciaki mogły przeze mnie skakać - przyznam się że było to bardzo zabawne uczucie ale odziwo dzieciaki nie umiały przeze mnie przeskakiwać i upadały na mnie a potem spadały na ziemię i coś se co chwila łamały :]
masz problem shagyy i nie ma sie co nim chwalic :/ warto czasem wrócic ze springfield do rzeczywistości, zastanawiam sie tez nad twoim spisywaniem smiesznych/ciekawych scen podczas oglądania odcinka, czy to nie psuje zabawy?nie męczy? wypartywanie co mozna zapisac itd, na plus zasługują twoj tłumaczenia charakterystyk postaci- dobra robota
nie jestem wścibski po prostu mnie to zainteresowało
Jejciu... nie przypuszczałem że wy aż tak na poważnie do tego podejdziecie... dla Was to niby problem, ale ja jakoś tak nie uważam W końcu nie mam od tego jakiegoś uszczerbku na zdrowiu
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 11:03 pm
fajnie
ja mam tylko jeden
mieszkam w uk ktoś podpala mój dom jakiś rasista pewnie bo obraza mnie i mój naród
i dom sie spalił a w raz z nim wszystkie rzeczy z simpsonow a jest ich dużo
a wiec dusze tego rasistę jak homer barta
dzięki bogu to tylko sen
Ja miałem parę, ale tylko jeden na razie pamiętam.
Był to sen całkowicie nie związany z żadnym odcinkiem (chyba)
Śniło mi się, że przeprowadziłem się do Springfield z North Haverbrock(czy jakoś tak).
Gdy już dotarlem na miejsce zostałem najlepszym kolegą Mulhousa.Bawiliśmy się dobrze niestety gdy graliśmy w baseball na boisko przybiegli Moe z Flandersem.I wtedy się zaczęło.Flanders powiedział do Mulhousa, że jest on synem Patty Bouvier.Mina Mulhousa-Bezcenne.Moe wziął Mulhousa pod pachę i zaczął karmić go paluszkami rybnymi.Wtedy przybiegł Homer i powiedział "Ja zjeść Milton" i zaczął gryźć Mulhousa w kostkę.Po chwili pojawi sie znikad Apu i powiedzial Ty isc z tad.
Wiek: 16 Dołączyła: 30 Cze 2007 Posty: 507 Skąd: Springfield
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 6:51 pm
Wiecie ,w końcu śnimy codziennie ,więc może nawet codziennie Simpsonowie wam sie śnią ,tylko tych snów nie pamietacie ... A ,że mózg sortuje podczas snu informacje ,więc Shaggy'iemu przyśnił się sen o Simpsonach ,bo oglądał wcześniej dany odcinek ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum