The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: simpsonowe, sny, wasze

Wasze Simpsonowe sny...
Autor Wiadomość
Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Sob Paź 13, 2007 5:19 pm   Wasze Simpsonowe sny...

Może to i dziwny temat, ale... no jestem ciekaw czy mieliście już kiedyś jakieś zwariowane (lub mniej) sny z Simpsonami... Ja np. dzisiaj miałem i chciałbym się nim z Wami podzielić.
Otóż wczoraj... a raczej dzisiaj po północy oglądałem sobie odcinek [08x10] The Springfield Files, zaraz po nim poszedłem spać i... tejże nocy kilka godzin po obejrzeniu dokładnie ten sam odcinek mi się przyśnił! A co więcej... ja sam brałem w nim udział! (Niestety nie widziałem siebie samego w Simpsonowym stylu :( ) Razem z Homerem próbowaliśmy złapać tego 'kosmitę' - widzieliśmy jak szybko przebiegał przez jakiś las że trudno było nadążyć za nim wzrokiem... potem pojawiły się tłumy Springfieldczyków i paparazzi... ale ja się nagle obudziłem i... zobaczyłem światło w swoim pokoju - przestraszyłem się, bo pomyślałem sobie... co to? Ten kosmita z odcinka jest w moim domu??? A tymczasem to było światło z mojej komórki, bo akurat budzik się włączył...
Jednak było wcześnie więc spałem dalej... obudziłem się ok godz. 9... i usłyszałem muzyczkę "Z archiwum X" (tak samo jak w omawianym przeze mnie odcinku Simpsonów) - było to dla mnie dziwne... początkowo myślałem, że jakiś telewizor jest włączony i leci gdzieś "Archiwum X" ale sprawdziłem i oba telewizory w mieszkaniu były wyłączone... a ta muzyczka wcale nie brzmiała jak moja wyobraźnia... wyraźnie ją słyszałem... przez kilka sekund...

A jak Wy? Jakie Wy mieliście sny z Simpsonami? :)

[ Dodano: Sob Paź 13, 2007 5:31 pm ]
P.S. Przez znany już wszystkim błąd mój temat się zdublował i zapisał się gdzieś dwa razy. Moderatorzy jeśli znajdziecie gdzieś jego kopię bez odpowiedzi to proszę usuńcie ją. Z góry dziękuję...

Simpsonfan  
Grampa

Wysłany: Sob Paź 13, 2007 9:11 pm   

No, ja miałem parę znów związanych z Simpsonami, w których sam uczestniczyłem, tylko, że już ich kompletnie nie pamiętam :P

The Simpsons  
Profesor

Wysłany: Pon Paź 15, 2007 4:08 pm   

Ja miałam jeden .. :D Kiedy skończył się mój koszmar (nie opowiem go ,bo jest straszny i sie będziecie bać :P ) to wybiegłam z mojego domu i całą rodzinką Simpsonów uciekliśmy samochodem z Hit & Run ... Ja też niestety nie widziałam się w simpsonowym stylu .. :cry:

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Pon Paź 15, 2007 10:23 pm   

Nie minęły dwa dni od pierwszego snu a mnie już dzisiaj przyśnił się kolejny sen z udziałem Simpsonów!
Tym razem był tam motyw z odcinka [08x08] Hurricane Neddy
No więc Warszawę nawiedziło potężne tornado!
Ja i moja rodzinka postanowiliśmy się schować przed nim w metrze i tam... tam spotykamy Simpsonów którzy wzięli się tam znikąd :)
Panikujemy ponieważ nawet w metrze podmuchy były silne.
Ja wpadłem na pomysł który kiedyś usłyszałem na Discovery, żeby podczas tornada znaleźć w schronie takie miejsce gdzie jest najwięcej ścian i tornado wtedy nie ma szans dosięgnąć.
Ja, moja rodzinka i Simpsonowie znaleźliśmy takowe miejsce, jednak Homera chyba wywiało... :lol:

Tady  
Marge

Wysłany: Czw Gru 13, 2007 6:40 pm   

To masz trochę dziwaczne sny, że tak powiem :D

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Sob Gru 22, 2007 5:22 pm   

Dziś w nocy miałem kolejny sen z udziałem postaci z Simpsonów - tym razem wystąpili w nim Jimbo i jego łobuzy :]

No więc spaceruję sobie przez warszawską dzielnicę Pragę (stereotypową dzielnicę biedy jak to niektórzy ją nazywają) no i przechodzę przez takie mniej bezpieczne osiedla - nagle ku memu zdziwiniu widzę bandę Jimbo Jonesa z Simpsonów - odetchnąłem z ulgą i pomyślałem sobie że takich łobuzów to nie ma co się bać :] (a spodziewałem się spotkać kogoś o wiele gorszego) Oprócz nich była jeszcze jakaś gromadka dzieciaków - nie z Simpsonów ale przedstawionych w Simpsonowym stylu :] Była chyba zastraszna przez Jimbo i jego kumpli.
(...)Nagle Jimbo mówi do mnie: "Hej Ty! Tak Ty! Chodź będziesz robił za skakankę!" - no i zgodziłem się bo pomyślałem sobie że w sumie nie są to takie znowu straszne tortury :]
No więc Jimbo i Kearney trzymali mnie jeden za ręce a drugi za nogi i potrząsali mną tak jak skakanką tak, że dzieciaki mogły przeze mnie skakać - przyznam się że było to bardzo zabawne uczucie :mrgreen: ale odziwo dzieciaki nie umiały przeze mnie przeskakiwać i upadały na mnie a potem spadały na ziemię i coś se co chwila łamały :]

Technik Nadzoru  
Grampa

Wysłany: Sob Gru 22, 2007 9:16 pm   

Shaggy, oglądasz tyle odcinków The Simpsons dziennie (sądząc po recenzjach)
że aż dziwne że dopiero teraz masz takie sny :)
Ale to chyba fajnie

Mi się rzadko coś śni i z reguły są to koszmary

Słodkich snów dla wszystkich

Tady  
Marge

Wysłany: Nie Gru 23, 2007 1:10 pm   

Jak myśli tylko o Simpsonach to ma sny też o Simpsonach :)

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Sro Gru 26, 2007 2:23 pm   

Tia kurde nie wiem co się ze mnę dzieje, ale ostatnie 3 noce z rzędu znowu mi się śnili Simpsonowie :mrgreen:

Przedwczoraj mi się śniło jak Bart i Lisa postrzelili jakąś postać z Disney'a - takiego złoczyńcę Czarnego Piotrusia aka Pit'a

Wczoraj przyśniła mi się jedna lekcja wf-u z czasów liceum a na niej był... Homer :mrgreen: Zapytany przeze mnie co tutaj robi powiedział, że... powtarza klasę :lol:

A dzisiaj mi się przyśniło dużo scenek z Sideshow Bobem - ale wszystkie które widziałem w serialu jak próbuje zabić Barta, itp :P Nie jakieś nowe...

Technik Nadzoru  
Grampa

Wysłany: Sro Gru 26, 2007 4:04 pm   

Pora się leczyć :D

Luis Benuel  
Lisa

Wysłany: Czw Gru 27, 2007 6:29 pm   

masz problem shagyy i nie ma sie co nim chwalic :/ warto czasem wrócic ze springfield do rzeczywistości, zastanawiam sie tez nad twoim spisywaniem smiesznych/ciekawych scen podczas oglądania odcinka, czy to nie psuje zabawy?nie męczy? wypartywanie co mozna zapisac itd, na plus zasługują twoj tłumaczenia charakterystyk postaci- dobra robota
nie jestem wścibski po prostu mnie to zainteresowało :)

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Sro Sty 02, 2008 10:27 pm   

Jejciu... nie przypuszczałem że wy aż tak na poważnie do tego podejdziecie... dla Was to niby problem, ale ja jakoś tak nie uważam :P W końcu nie mam od tego jakiegoś uszczerbku na zdrowiu ;)

rogercieslar
[Usunięty]

Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 11:03 pm   

fajnie
ja mam tylko jeden
mieszkam w uk ktoś podpala mój dom jakiś rasista pewnie bo obraza mnie i mój naród
i dom sie spalił a w raz z nim wszystkie rzeczy z simpsonow a jest ich dużo
a wiec dusze tego rasistę jak homer barta
dzięki bogu to tylko sen

Fraska  
Marge

Wysłany: Pon Cze 23, 2008 6:11 pm   

Ja miałem parę, ale tylko jeden na razie pamiętam.
Był to sen całkowicie nie związany z żadnym odcinkiem (chyba)
Śniło mi się, że przeprowadziłem się do Springfield z North Haverbrock(czy jakoś tak).
Gdy już dotarlem na miejsce zostałem najlepszym kolegą Mulhousa.Bawiliśmy się dobrze niestety gdy graliśmy w baseball na boisko przybiegli Moe z Flandersem.I wtedy się zaczęło.Flanders powiedział do Mulhousa, że jest on synem Patty Bouvier.Mina Mulhousa-Bezcenne.Moe wziął Mulhousa pod pachę i zaczął karmić go paluszkami rybnymi.Wtedy przybiegł Homer i powiedział "Ja zjeść Milton" i zaczął gryźć Mulhousa w kostkę.Po chwili pojawi sie znikad Apu i powiedzial Ty isc z tad.

Wtedy sen sie skonczyl.Dziwne nie?

The Simpsons  
Profesor

Wysłany: Pon Cze 23, 2008 6:51 pm   

Wiecie ,w końcu śnimy codziennie ,więc może nawet codziennie Simpsonowie wam sie śnią ,tylko tych snów nie pamietacie ... A ,że mózg sortuje podczas snu informacje ,więc Shaggy'iemu przyśnił się sen o Simpsonach ,bo oglądał wcześniej dany odcinek ... :P

Odpowiedz do tematu