The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: wasze, zwierzaki

Wasze zwierzaki
Autor Wiadomość
Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Pią Maj 11, 2007 12:26 am   Wasze zwierzaki

Jestem ciekaw czy macie w domu jakieś zwierzaki.
Ja np. mam kota. Wabi się 'Walduś' (imię wziąłem mu oczywiście od imienia mojej ulubionej postaci ze Świata wg Kiepskich :D ). Ma 8 lat (ale u mnie w domu jest od 2,5 roku) jest gruby łaciaty, lubi dużo jeść, ocierać się o wszystko, dużo biegać... :] Fajny jest i wogóle... Jak znajdę gdzieś jakieś foto to je tu Wam zamieszczę :]

..::Bob::..  
Maggie

Wysłany: Pią Maj 11, 2007 12:15 pm   

Też mam kota, a wabi się Dreptak (od tego, że tak charakterystycznie biega). Teraz ma gdzieś 3 lata, jest gruby, biały i futrzasty, a jego plan dnia wygląda mniej więcej tak: jedzenie=>spanie=>jedzenie=>spanie itd. :)

A z charakteru to czasami przypomina Garfielda (czyt. wredny) :)

basto  
Grampa

Wysłany: Pią Maj 11, 2007 2:31 pm   

Ja mam psa nazywa sie czarek jest to mieszaniec umie pare sztuczek jezeli pokazuje mu sie, za w nagrode dostanie kawalek kotleta :P Oto fotka mojeg psa

Ostatnio zmieniony przez basto Sob Maj 12, 2007 1:09 pm, w całości zmieniany 3 razy  

nieniek1
[Usunięty]

Wysłany: Pią Maj 11, 2007 4:49 pm   

Ja tez mam psa nazwałem go Mały Pomocnik Mikołaja.! Nazwe wziełem z The Simpsons i dostałem go na Mikołaja... Rasa to [haski] ,piesek ma dopiero rok.!

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Pią Maj 11, 2007 7:20 pm   

Oto jak wygląda mój kot :)

bart simpson  
Maggie

Wysłany: Pią Maj 11, 2007 8:24 pm   

Ja mam chomika Syryjskiego nazywa się Sen Sej jest dosyć duzy i troche grubiutki :mrgreen: . Może zamieszcze jakieś jego zdjęcie
Ostatnio zmieniony przez bart simpson Sob Lip 14, 2007 5:27 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Johnny B.  
Rada Kamieniarzy
JESTEM KOBIET- :)

Wysłany: Sob Maj 12, 2007 12:35 pm   

Ja mam Maciusia kotka zdjęc ma już kilka:

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Sob Maj 12, 2007 2:23 pm   

Fajniusi kociak :D Może nawet fajniejszy od mojego :]
Ale na tej pierwszej fotce to nic nie widać :P

A tak przy okazji: to mojego kota parę osób mylnie nazwało Maciusiem :P

Dodam też że mój kot choć ma na imię Walduś to kiedyś reagował na 'Paździoch' xD

Johnny B.  
Rada Kamieniarzy
JESTEM KOBIET- :)

Wysłany: Sob Maj 12, 2007 6:32 pm   

dam więcej nie bój, mam ich sporo :)

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Sob Maj 12, 2007 7:02 pm   

Ja też mam sporo zdjęć swojego Waldka ale one są brzydkie i niewyraźne... i nieostre...
więc raczej ich tu nie pokażę. Poza tym on strasznie mruży oczy przy lampie...
A i jeszcze trochę jego zdjęć ma moja koleżanka (a ja je niestety utraciłem z dysku :( )

The Simpsons  
Profesor

Wysłany: Sob Lip 14, 2007 4:40 pm   

Ja mam 3 kotki... Jeden ma niecałe 2 lata i nazywa się Garfield ,drugi ma niecały rok i nazywa się Hitchcock... A 3 ma ok. 5 mies. i nazywa się Dyzio... Ale ten 3 jest u mojego taty... :wink: Jak dostane jakiegoś zwierzaczka to nazwe go jakoś tak jak jest w Simpsonach... Może Homer... :P Shaggy, twój kot mruży oczy przy lampie ,bo kotom (wogóle wszystkim zwierzakom)nie wolno robić zdj. z lampą ,bo mogą stracić wzrok !!! :(

P.S. Daje zdj. Hitchcocka odrazu po tym jak go wziełam od właścicieli ,których pies go znalazł...
P.S. 2 Garfielda przygarnełam od koleżanki która go znalazła... A Hitchcocka znalał pies jego poprzednich właścicieli....

Hitchcock.jpg
Plik ściągnięto 1019 raz(y) 8.97 KB

Ostatnio zmieniony przez The Simpsons Sob Lip 14, 2007 8:22 pm, w całości zmieniany 1 raz  

tomeczek  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Sob Lip 14, 2007 5:04 pm   

Piękny kotek ;) Mój piesek niestety jakiś miesiąc lub 2 temu musiał zostać uśpiony bo już się męczył :( Miał 12 lat.

The Simpsons  
Profesor

Wysłany: Sob Lip 14, 2007 5:25 pm   

Mi mój pierwszy kot się zgubił... :( Myszke mi uśpili... :cry: Kot umarł... :cry:

Vito  
Bart

Wysłany: Sob Lip 14, 2007 6:25 pm   

The Simpsons napisał/a:
bo kotą (wogóle wszystkim zwierzakom)nie wolno robić zdj. z lampą ,bo mogą stracić wzrok !!! :(

Będzie mały offtop, ale proszę Cię, jak nie wiesz jak się pisze dany wyraz to sprawdzaj w słowniku, a nie każ nam tego czytać. :x Celownik - komu? czemu? - kotom. Ja przypadki miałem w czwartej klasie. :mrgreen: 8)

Takie rzeczy to na PW - tomeczek

maciek14  
Marge

Wysłany: Nie Lip 15, 2007 5:58 pm   

The Simpsons napisał/a:
Mi mój pierwszy kot się zgubił... :( Myszke mi uśpili... :cry: Kot umarł... :cry:

UUUU....... No to masz szczescie do zwierzakow, a ja mam pieska Apacza(mial tak w rodowodzie :( ) kochanego owczarka niemieckiego :mrgreen:

Odpowiedz do tematu