Wysłany: Pią Maj 11, 2007 12:26 am Wasze zwierzaki
Jestem ciekaw czy macie w domu jakieś zwierzaki.
Ja np. mam kota. Wabi się 'Walduś' (imię wziąłem mu oczywiście od imienia mojej ulubionej postaci ze Świata wg Kiepskich ). Ma 8 lat (ale u mnie w domu jest od 2,5 roku) jest gruby łaciaty, lubi dużo jeść, ocierać się o wszystko, dużo biegać... :] Fajny jest i wogóle... Jak znajdę gdzieś jakieś foto to je tu Wam zamieszczę :]
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 12:15 pm
Też mam kota, a wabi się Dreptak (od tego, że tak charakterystycznie biega). Teraz ma gdzieś 3 lata, jest gruby, biały i futrzasty, a jego plan dnia wygląda mniej więcej tak: jedzenie=>spanie=>jedzenie=>spanie itd.
A z charakteru to czasami przypomina Garfielda (czyt. wredny)
Ja też mam sporo zdjęć swojego Waldka ale one są brzydkie i niewyraźne... i nieostre...
więc raczej ich tu nie pokażę. Poza tym on strasznie mruży oczy przy lampie...
A i jeszcze trochę jego zdjęć ma moja koleżanka (a ja je niestety utraciłem z dysku )
Wysłany: Sob Lip 14, 2007 4:40 pm
Ja mam 3 kotki... Jeden ma niecałe 2 lata i nazywa się Garfield ,drugi ma niecały rok i nazywa się Hitchcock... A 3 ma ok. 5 mies. i nazywa się Dyzio... Ale ten 3 jest u mojego taty... Jak dostane jakiegoś zwierzaczka to nazwe go jakoś tak jak jest w Simpsonach... Może Homer... Shaggy, twój kot mruży oczy przy lampie ,bo kotom (wogóle wszystkim zwierzakom)nie wolno robić zdj. z lampą ,bo mogą stracić wzrok !!!
P.S. Daje zdj. Hitchcocka odrazu po tym jak go wziełam od właścicieli ,których pies go znalazł...
P.S. 2 Garfielda przygarnełam od koleżanki która go znalazła... A Hitchcocka znalał pies jego poprzednich właścicieli....
Hitchcock.jpg
Plik ściągnięto 1019 raz(y) 8.97 KB
Ostatnio zmieniony przez The Simpsons Sob Lip 14, 2007 8:22 pm, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Sob Lip 14, 2007 6:25 pm
The Simpsons napisał/a:
bo kotą (wogóle wszystkim zwierzakom)nie wolno robić zdj. z lampą ,bo mogą stracić wzrok !!!
Będzie mały offtop, ale proszę Cię, jak nie wiesz jak się pisze dany wyraz to sprawdzaj w słowniku, a nie każ nam tego czytać. Celownik - komu? czemu? - kotom. Ja przypadki miałem w czwartej klasie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum