Dlaczego na naszej pl.wiki- http://pl.wikipedia.org/wiki/Simpsonowie - jest tak mało o Simpsonach, waszej, naszej ulubionej kreskówce. Powinniśmy dbać o wiedzę Polaków o tym serialu i dostęp do niej. To kwestia prestiżu... ;)
Jeśli chodzi o wikipedię to ja sam co jakiś czas uzupełniam dział z Simpsonami ale to naprawdę sporadycznie
Ostatnio dodałem tam na listę celebrities kilka gwiazd, które brały gościnnie udział, a które ktoś pominął
Ale mało tego - raz dostałem bana na edytowanie jak kilka razy coś pisałem, a ktoś za każdym razem potem to usuwał, choć to była prawda... A jako powód bana miałem wypisane "Wandalizm" Zresztą na wikipedii nie wiedzieć czemu każdy za obojętnie jakie przewinienie dostaje bana z tą samą treścią... :/ No po prostu super - ludzie próbujący napisać prawdę to dla Wikipedii wandale... no ręce opadają... :/
Całe szczęście że miałem neostradę i zmienne IP
Wysłany: Wto Lis 06, 2007 12:05 am
Tady napisał/a:
Ja się pytam czy ktoś mógłby zrobić na Wikipedii a nie żebym sam robił rozumiesz :
Sorry, że to mówię ale to generalnie szczyt bezczelności
Najwyraźniej Tobie bardzo brakuje informacji na ich temat na wikipedii to czemu TY wymagasz od innych by ją uzupełniali, Ne prościej samemu napisać kilka zdań? Nie można w życiu wszystkiego zwalać na innych
Ale żeby się dało to bym zrobił tylko że po paru sekundach (nawet jak to co pisze jest dobre) to usuwają i piszę do tych co mają znajomości w Wikipedii aby coś zmienili, a nie mówisz że jestem bezczelny, bo piszę czy mógłby ktoś coś zrobić na Wikipedii.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum