Wysłany: Sro Lut 02, 2011 11:27 pm Własny Scenariusz
Witam wszystkich simpsomaniaków. Właśnie napisałem własny scenariusz do filmu pod tytułem "Perfekcyjny żołnierz". Mówie od razu, że jest to scenariusz słaby i bardzo amatorski, ale jest też jak mówiłem moim pierwszym scenariuszem. Oto link
http://rapidshare.com/#!download|892tl3|445839125|Perfekcyjny___o__nierz.pdf|51 (skopiować go )
UWAGA SCENARIUSZ ZAWIERA SPORO NIECENZURALNEGO SłOWNICTWA.
późno już, więc jutro przeczytam bo 33 strony to nie mało na tą godzinę. ale pierwszy plus masz u mnie, bo na pierwszy rzut oka wygląda, że scenariusz napisany zgodnie z zasadami. wzorowałeś się na jakimś innym scenariuszu, uczysz się w tym kierunku, czy korzystałeś z jakiś pomocy naukowych ?
Uwierz mi, że scenariusz nie za bardzo zgodny z zasadami, ogólnie brak formatu- Ale niedługo planuje zakupić książkę "Jak napisać scenariusz filmowy" i mam nadzieje, że będzie lepszy. Ale co do ogólnych zasad, scenariusz ma trochę "scenariuszową" formę ponieważ korzystałem z programu specjalnego do tworzenia scenariusza - Celtix.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum