The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: beda, canal+, sezony, wszystkie

Zamknięty przez: tomeczek
Czw Lut 15, 2007 5:10 pm
wszystkie sezony beda w CANAL+
Autor Wiadomość
fika
[Usunięty]

Wysłany: Nie Lut 11, 2007 11:32 pm   wszystkie sezony beda w CANAL+

start juz w marcu, 17 i 18 sezon jeszcze przed premiera pelnometrazowa

And-or  
Bohater Springfield

Wysłany: Nie Lut 11, 2007 11:42 pm   

Można wiedzieć skąd to wiesz? Podaj jakieś źródło.
Poza tym trochę nie chce mi się wierzyć, że 17 i 18 sezon będą pokazane jeszcze przed lipcem...

Inor
[Usunięty]

Wysłany: Pon Lut 12, 2007 12:14 am   

Właśnie, skąd ta informacja? I dlaczego zaczynają od ostatnich sezonów?

---  
Jebediah Springfield
...

Wysłany: Pon Lut 12, 2007 12:39 am   

no nie wiem TU jest watek z grudnia na oficjalnym forum canal+ i nie przewiduja emisji czyzby sie cos od tego czasu zmienilo

fika
[Usunięty]

Wysłany: Pon Lut 12, 2007 9:24 am   

Tak. Od grudnia zmienilo sie wlasnie to ze stacja zakupila wszystkie sezony. Pierwsze sezony bedsa po to zeby przedstawic bohaterów, a ostatnie przed kinowa premiera, zeby pokazac co sie dzieje u Simpsonow teraz. Po kinowej premierze pojda wszystkie sezony chronologicznie.

[ Dodano: Pon Lut 12, 2007 9:28 am ]
And-or napisał/a:
Można wiedzieć skąd to wiesz? Podaj jakieś źródło.
Poza tym trochę nie chce mi się wierzyć, że 17 i 18 sezon będą pokazane jeszcze przed lipcem...

UWIERZ! :)

Vidiu  
Profesor

Wysłany: Pon Lut 12, 2007 11:03 am   

No ja jakoś nie moge uwierzyć. Przydałoby sie źródło

Mike El  
Profesor

Wysłany: Pon Lut 12, 2007 11:58 am   

Jeśli to okaże się prawdą, to ja mam pytania:
1) Czy to będzie dubbing czy napisy?
2) Czy ktoś ma Canal+ i narzędzia pozwalające ripować program do avi oraz umieszczać w internecie?

tomeczek  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Pon Lut 12, 2007 11:59 am   

W linku podanym przez dabka administrator c+ napisał

Cytat:
12.02.2007 10:45
Mamy dobrą wiadomość dla wszystkich wielbicieli serialu. Prawdopodobnie od marca, w okienku popołudniowych animacji nadawane dotychczas "Diabelskie młyny" zostaną zastąpione legendarnym już serialem animowanych THE SIMPSONS. Serial stworzył w 1989 roku Matt Groening dla sieci Fox Network, opierając się na serii swoich wcześniejszych filmów krótkometrażowych. Ta satyryczna parodia stylu życia amerykańskiej "klasy średniej" początku lat 90tych, której przedstawicielami jest tytułowa dysfunkcyjna rodzina Simpsonów, stała się olbrzymim sukcesem zarówno komercyjnym jak i artystycznym. Serial jest najdłuższym w historii nadawanym Amerykańskim sitcomem i serialem animowanym (ma już 18 sezonów!). Zdobył dziesiątki nagród oraz tytułu najlepszego serialu telewizyjnego XX wieku, przyznanego przez magazyn TIME. Zrewolucjonizował podejście do serialu animowanego jako takiego, do tamtej pory postrzeganego jako programu typowo dziecięcego. Doczekał się setek naśladowców i kopii; zdania i frazy z serialu weszły do potocznego języka, a bohaterowie i sam serial stali się ikonami pop-kultury. 14 stycznia 2000r. otrzymał własną gwiazdę na słynnym Chodniku Gwiazd w Hollywood. Wkrótce podamy więcej szczegółów.

Diabelskie Młyny są w paśmie niekodowanym więc każdy mógłby oglądać :mrgreen:

tyciu
[Usunięty]

Wysłany: Pon Lut 12, 2007 12:06 pm   

Cudowna nowina , tym bardziej ze c+ posiadam . A skoro w pasmie odkodowanym to jeszcze lepiej dla wszystkich .

Przyznam jednak ze az nie moge w to uwierzyc i chce mi sie plakac ze szczescia ; )

Inor
[Usunięty]

Wysłany: Pon Lut 12, 2007 12:14 pm   

Wiadomo jaki odcinek będzie jako pierwszy i jak będą puszczane? Tzn. Raz w tygodniu o określonej porze czy może częściej?

Mike El  
Profesor

Wysłany: Pon Lut 12, 2007 12:35 pm   

Wspaniała wiadomość, że Simpsonowie będą w paśmie niekodowanym! Jesli C+ ma się wyrobić z zapowiedziami podanymi przez Fikę, to będą zmuszeni puszczać nowy odcinek codziennie od poniedziałku do piątku tak jak do tej pory Diabelski Młyn.

Vito  
Bart

Wysłany: Pon Lut 12, 2007 12:41 pm   

Mike El napisał/a:
Czy to będzie dubbing czy napisy?

Canal+ emituje South Park z napisami, myślę, że teraz może być podobnie, ponieważ odcinków jest dość dużo i mają mało czasu. No chyba, że będą chcieli młodszych zachęcić do oglądania i będzie lektor.

tomeczek  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Pon Lut 12, 2007 1:59 pm   

Ja niestety myślę że skoro Simpsonowie będą lecieć zamiast Diabelskie Młyny to będą z dubbingiem lub lektorem. Diabelski Młyn to kreskówki dla najmłodszych (króliki baksy i inne takie tam). Obym się oczywiście mylił.

A z tym, że będą w paśmie odkodowanym to ja napisałem a nie gość z C+ więc żeby później nie było na mnie jak nie będą. :)

[ Dodano: Pon Lut 12, 2007 2:11 pm ]
Stała się rzecz zła :(

Mianowicie z forum C+ tam gdzie linka podał dabek znikł ostatni post administratora c+ którego zacytowałem wyżej. A już miałem tam pytać czy będzie dubbing czy napisy. To może oznaczać 2 rzeczy. Albo canal+ jeszcze nie jest pewny i nie chce informować za szybko albo się z tego pomysłu wycofali. :cry:

Inor
[Usunięty]

Wysłany: Pon Lut 12, 2007 6:51 pm   

Wydaje mi się, że Canal + jest na tyle poważna firmą, że gdyby się wycofali to napewno byłaby jakaś informacja na ten temat. Pozatym po co o czymś informować i wycofywać się z tego po tak krótkim czasie? Ja jestem nadal dobrej myśli :)

air chris  
Matt Groening

Wysłany: Pon Lut 12, 2007 9:25 pm   

Ciekawe. Tylko, że tak samo jak kiedyś nie miałem Fox Kids tym razem nie mam Canal+.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi