Wysłany: Nie Cze 22, 2008 6:03 pm
Taaa ale niektóre zawody są wtórne. No bo generalnie , żołnierz (+ marynarka), szef firmy ochroniarskiej i szef patrolu sąsiedzkiego to zawody dość pokrewne. I gdy się ogląda odcinki w których występuje Homer w tych zawodach to ma się wrażenie 'że coś takiego już było', co nie do końca mi odpowiada (jak dla mnie wtórność to oznaka braku pomysłów)...
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 3:55 pm
Zmiany pracy przez Homera to końcu jeden z 'motorów napędowych' serialu więc nic dziwnego że tyle ich jest. Tylko jak już pisałem wtórność niektórych jest irytująca.
Wiem, że odkopuję stary temat, no ale właśnie udało mi się znaleźć nowy link(więc chcę go tu wstawić jako, że ten z pierwszego posta jest już nieaktywny), tyle że do innej strony, gdzie spisane są wszystkie zawody Homera. http://simpsons.wikia.com/wiki/Homer%27s_Jobs
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum