Jetix odezwał się!
Napisali mi, że zajmą się wyszukiwaniem w swych materiałach informacji o Simpsonach i proszą o cierpliwość, a jeśli nie będzie długo odpowiedzi - o przypomnienie.
Możliwe jest, że ta odpowiedź jest wygenerowana przez automat. Parę razy pisałem maila do Jetix, gdy zadawałem podobne pytania, dostawałem identyczne odpowiedzi. Kiedyś zaś zapytałem o coś związanego z dubbingiem, napisali, że zapytają w jakimś tam dziale, ale później już nie napisali.
Z Jetixem to można równie dobrze, jak ze ścianą rozmawiać.
Powiedzą, że nie mają dostępu do danych, bo FK to nie ich brożka.
Napisałem kiedyś do TVP, że popisali się całkowitym brakiem taktu puszczając po serwisie informacyjnym (wiadomości o śmierci-jednak-20 oficerów) reklamy z Michałem Wiśniewskim (SPADACIEEEEEEEE :!: ).
Dostałem coś w stylu Mike Ela. Nikt nie odpisuje na serio.
Przeczytajcie sobie pierwszego newsa na górze i tego o dwie pozycje niżej.
Co prawda już te informacje w tym temacie padały(zwłaszcza odnośnie godzin emisji) ale widzę że userzy nie byli na 100% pewni no to tu macie potwierdzenie
I Mike El możesz dopisać w pierwszym poście że powtórki Simpsonów na Fox Kids nadawane były w czerwcu 2002 w weekendy o 19:00. No widzę że już coś tam odnośnie tego skrobnąłeś, no ale brakuje dokładnego miesiąca.
Niestety nie ma nigdzie info o tym jak długo te powtórki były nadawane.
Ale swoją drogą to ja sobie nie przypominam żeby Simpsonowie wtedy lecieli albo żeby chociaż byli reklamowani że wracają na antenę, ale może to też dlatego że po ich pierwszym zdjęciu z anteny prawie nie oglądałem dalej Fox Kids.
Przy okazji wśród tych wszystkich starych newsów znajduję się też czyjeś przypuszczenia odnośnie emisji w TVP ale tym radziłbym się raczej nie sugerować bo ten ktoś uparcie wszędzie twierdzi że Simpsonowie byli nadawani w TVP2 a już ustaliliśmy że to była jedynka.
Osoba piszące te informacje nie była też pewna co do okresu nadawania bo w kilku miejscach podawała różne lata...
http://www.thesimpsons.st...styczen2003.php - chociaż tu, w styczniu 2003, mówi się, że od pół roku nie było nowego odcinka w Fox Kids.
No to w listopadzie '02 musiały jeszcze lecieć właśnie powtórki tych starych odcinków tak więc to info ze stycznia '03 w tym wypadku nie jest zaprzeczeniem
A może dałoby się wysłać maila do jakiejs konkretnej osoby w TVP? Wczoraj też do nich napisałem i zauważyłem, że chyba tak się da.
Gdyby tak, to można by wysłać to samo pytanie do każdej możliwej osoby, choćby i do woźnego Ktoś by chyba w końcu odpisał...
Piękne czasy! Simpsonów kiedyś oglądałem na Fox Kids. Wiem, że odcinki nagrywaliśmy gdzieś tak wieczorem około 20.00. To było gdzieś tak w 2002 roku. Może informacja nie jest aż tak przydatna, ale ma związek z tematem i opowiadam o moich starych, dobrych czasach
_________________ www.chojrakcn.fora.pl - Je?li chcesz, by Polska mog?a spokojnie zorganizowa? Mistrzostwa Europy i odnios?a megaogromny sukces, to musisz si? tu zarejestrowa?!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum