Cape feare
Announcer: Ladies and gentlemen, it's "Up Late with McBain". I'm your
announcer, Corporal Obergruppenfuehrer Wolfcastle. And
heeere's McBain!
McBain: Ja, thank you, ja, that's nice. Let's say hello to my music
guy, Skoey. [Skoey bows] That is some outfit, Skoey. It
makes you look like a homosexual.
[Audience boos]
Whoa, maybe you all are homosexuals too!
Bart: This is horrible.
Lisa: The FOX network has sunk to a new low.
[snpp.com]
dLg [Usunięty]
Wysłany: Wto Cze 13, 2006 10:47 am
Swoją drogą to przypomina program Late Night With Conan O'Brien z NBC (nazwa, zapowiedź, 'rozmowa' z muzykiem), więc może wyśmiewają się z dwu rzeczy : P
Lisa pyta się Blackheart'a:
Czy jest pan handlarzem kości słoniowej?
Blackheart:
Dziewczynko, miałem w życiu wiele zajęć: łowca wielorybów, zabijacz fok, prezydent telewizji Fox......
Homer po zakupie akcji firmy Animotion dzwoni na infolinie (chce dowiedzieć jak "stoją" akcje)
/- Aby poznać kurs, podaj nazwę firmy.
Homer: Animotion.
/Animotion: w górę o 1,5.
Homer: Juchu!
/Yahoo: w górę o 6,25.
Homer: Co to za g.ówno?
/- Stacja FOX: spadek o 8.
Wiek: 40 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1058 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 10:06 pm
srj napisał/a:
moze nie tyle co wysmiewanie sie ale w odc kiedy homer zostaje astronauta na samym koncu jest scena jak dostaje satelita z napisem FOX w glowe ;]
Wczoraj to widziałem w odcinku [05x15] Deep Space Homer, w samej końcówce. Genialna scenka z naweiązująca do ,,Odyseii kosmicznej 2001". Nawet muzyczka jest podobna.
[05x19] - Sweet Seymore Skinners Badassss song
Na samym początku odcinka (czołówka) na ekranie pojawia się plakietka FOX. Homer zrywa ją i cała rodzina po niej depcze.
[ Dodano: Pią Wrz 08, 2006 8:08 pm ]
Znalazłem jeszcze jeden FOXowy dowcip
[06x01] - Bart of Darkness
15 minuta...
Homer:
- She's such a FOX
- ...I mean what's on FOX tonight?
Wysłany: Nie Lis 19, 2006 9:48 pm
W odcinku [08x24] Simpsons Spin-Off Showcase widzimy ramówkę Fox'a, którą twórcy Simpsonów maja uzupełnić serialami poarymi na wątkach pobocznych. W tej ramówce są tylko dwie zajete pozycje Simpsonowie - Archiwum X. Reszta jest do zapełnienia.
Zauważyłem, że najwięcej dowcipów z FOX jest w szóstym sezonie. Wie ktoś dlaczego?? Znalazłem jednak jeszcze jden, ty razem jest to sezon 16, odcinek 10.
13 minuta 20 sekunda
Homer: Synu, to jest najgłupszy pomysł jaki słyszałem. I wiem kto za niego zapłaci!
Homer dzwoni do FOX
Głos w słuchawce: Dodzwoniłeś się do FOX. Jeśli masz pomysł na program w którym szukające złota skunksy dostają co im się należy naciśnij 1...jeśli masz pomysł na program bardzo podobny do reality show innej sieci TV, nacisnij 2...proszę się nie rozłączać, wasze nieprzemyslane pomysły to wszystko co mamy.
najbardziej podoba mi sie opcja 2
Wysłany: Sro Lis 29, 2006 9:48 pm
Odcinek [09x13] The Joy of Sect posiada fajną puentę. Rodzinka wyrwała sie ze szponów sekty, siedzą przed TV i mówią jak to fajnie samodzielnie myśleć. Wtedy z TV padaja słowa ,,oglądacie TV Fox" Simpsonowie powtarzają jak zombie ,,ogladamy TV Fox". Dobre.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum