Wysłany: Sro Mar 17, 2010 10:24 pm
nie mam fotki, ale w mieście o nazwie NORTALJIE czy coś bardzo zbliżonego jest sklep gdzie jest pełno gadżetów The Simpsons, ogólnie w szwecji jest tego od groma wszędzie, począwszy od stacji benzynowych, poprzez sklepy z upominkami, zabawkowe i największe centa handlowe
Rotten82: Zapewne słabe łącze dlatego długo wczytuje.
homerazzi55 Masz rację dużo nawet tego, na pewno więcej niż u nas, ale nie ma ąz tego tak dużo, jak by się mogło zdawać ;] Spędziłam tam cały tydzień i naprawdę nie było tego aż tyle. Może z 10 sklepów gdzie znalazłam, ale ceny są bardziej pzrerazajace niz fakt ze tego tak mało
Zdjęcia zmniejszone i wstawione ponownie:) teraz szybciej będą się wczytywać na słabych łączach.[/b]
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 11:01 pm
aniusia1111, no to ja w szwecji spędziłem ja wiem hmm... ze 4-6 miesięcy tam na 100% spędziłem i jest naprawdę dużo, sklepy takie jak : Teknik Magasinet, Hobbex, Brio (wymieniłem te których nazwy pamiętam, i są to sklepu duże)mają rzeczy związane z serialem, a jest jeszcze dużo sklepików gdzie jest sporo tego, w centrach handlowych małe stoiska np. z breloczkami (upsalla) serial na płytach to praktycznie w każdym sklepie z płytami/elektronicznym. co jeszcze to bym musiał pomyśleć ale jak sobię przypomnę to dam znać
[ Dodano: Sro Mar 17, 2010 11:02 pm ]
MNDT1992 napisał/a:
aniusia1111 napisał/a:
Rotten82: Zapewne słabe łącze dlatego długo wczytuje.
Albo nieskompresowane zdjęcia w wielkiej rozdzielczości. :/
No w sumie, na papierze mam 54 mb/s a i tak strasznie długo czekałem.
homerazzi55: No to tych sklepów ja żadnych nie widziałam:) Może dlatego ze mieszkałam w starym mieście, tam same butki z pamiątkami, Muminki i Pipi Ale dorwało się co nieco i kupiło tez ;] A daleko mieszkałeś od stolicy?
Były skompresowane jak coś. Ale zmniejszyłam jeszcze bardziej.
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 1:49 pm
aniusia1111, w jednej z dzielnic 100licy, i jeszcze jakieś 100 KM od centrum (nad morzem) napewno będę jakoś na Wielkanoc to jak będę coś widział to pstryknę fotkę i zapisze gdzie to było, a na starówce (główna droga) to faktycznie są może ze 3 sklepiki (już za budynkami urzędowymi) taka dość wąska i stara uliczka, bruk itp.
Jak na tym obrazku z tym zegarem i kubkami. U mnie w Empiku, często sprzedają takie rzeczy, np: Z władców much, Johny Bravo i nawet sami Simpsonowie. Jak wiadomo, ciężko takie coś zdobyć nawet na Allegro. Aktualnie posiadam tylko kubek z simpsonów, co widnieje na tych zdjęciach. Myślę, że poszerzą mi się akcesoria, he.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum