Wysłany: Czw Sie 23, 2007 9:50 pm Zabawa
Trudno to nazwać zabawą w sumie.
Proponuje by każdy uzytkownik przerobił swoje zdjęcie w simponizeme.com i dał sobie na avatar
Dzięki temu stworzymy takie małe społeczeństwo simpsonowe, i kto wie może kiedyś wylądujemy w serialu?
Poza tym nikt nie ujawnia swojej twarzy a mimo wszystko możemy być sobie bardziej bliscy
My już z Andem mamy, teraz wasza kolej
proponuje też by każdy dawał do tego właśnie działu obrazek ten większy ( w końcu na 90 pikselach nie zawsze wszystko widać
Oto ja zatem:
mesimpson.png
Plik ściągnięto 44 raz(y) 20.58 KB
Wyszliście całkiem podobnie jak na filmiku z I zlotu fanów Chociaż myślałem że And-Or jest bardziej rudy... ale nie przejmuj się Andy, bo ja często mylę rudych z blondynami na pierwszy rzut oka Z moją dziewczyną też tak było
Ech... a mnie to bez przerwy ta strona odrzuca każdą moją fotkę a mnie ciężko znaleźć taką co idealnie by pasowała
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 11:11 pm
Proponuje zrobić tak:
1. Bierzesz dowolne zdjęcie, na którym widać twoją twarz.
2. Wycinasz twarz i zapisujesz w osobnym pliku.
3. Dopasowujesz zdjęcie z sama twarza do wymaganych wymiarow (min. 640x480) - nie szkodzi, ze sie rozpikseluje.
4. W razie koniecznosci poprawiasz nieco kontrast lub ostrość.
5. Wysylasz i masz
Ja wszystko powyższe zrobiłem za pomocą irfanview.
Ja się starałem, specjalnie na tę okazję zrobiłem sobie zdjęcie używając samowyzwalacza i wyszło mi w ogóle do mnie nie podobne. Całkiem inna osoba więc nawet nie zamieszczam
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 12:16 am
Podobieństwo może nie jest uderzające, ale lepiej już się chyba nie dało ;]
Avatar jednak zostawię ten który mam obecnie, póki co.
Btw. Raq całkiem podobny jest :] Inni zresztą też całkiem nieźle, z tego co widziałem na filmiku
_________________ SPIDER PIG, SPIDER PIG
Does whatever a SPIDER PIG does
Can he swing, From a web
No he can't, He's a pig
LOOK OOOUUUTTT!!!!
He is a SPIDER PIG!!
Ostatnio zmieniony przez PiK Pią Sie 24, 2007 12:20 am, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 7:06 am
tomeczek, ja początkowo też wyszedłem zupełnie niepodobny, ale przecież tam można (nawet trzeba) jeszcze podregulować. Możesz zmienić każdy szczegół - od oczu po ubranie. Zdjęcie jest potrzebne chyba tylko do kształtu głowy.
ulala... w paincie to Ty niestety nic nie zrobisz
Tzn. możesz teoretycznie pomniejszyć zdjęcie, ale będzie nieostre, znacznie straci na jakości.
Ja Ci je chętnie zmiejszę w photoshopie
Ale nie teraz bo nie jestem u siebie i tu na kompie nie ma photoshopa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum