Problem jest z pierwszym odcinkiem "Simpsons Roasting on an Open Fire". Fox uznaje ten odcinek za odcinek specjalny i nie liczy go do ogólnej "puli" odcinków. Co prawda jest tu pewna niekonsekwencja telewizji Fox, np. "The Simpsons 138th Episode Spectacular" był 138 i wtedy "Simpsons Roasting on an Open Fire" im nie przeszkadzało
A więc Fox odcinek "Once Upon a Time in Springfield" uważa za 450.
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 7:01 pm
odcinka jeszcze nie widziałem, ale dokument bardzo fajny
było kilka "rozwalających" momentów, poza tym fajnie zobaczyć, że na świecie jest więcej "bratnich dusz", rozkochanych w żółtej rodzince
Wysłany: Nie Sty 17, 2010 9:30 pm
Popieram Mokujin8, w stu procentach! To było wręcz genialne. Na początku zastanawiałem się, czy jest to warte oglądnięcia. Po tytule myślałem, że to coś w stylu show na lodzie. ( tylko na lodzie ) Bardzo podobały mi się kolekcje innych fanów i ten facet, który wyglądał jak Milhouse. Fajni też byli ludzie, którzy wypowiali się na temat tego serialu, było to bardzo ciekawe. Polecam!
Sorry że tak z opóźnieniem...ale taki rewelacyjny ten odcinek że musiałem coś napisać.
podzielam zachwyty przedmówców (przedpisarzy).
Fantastyczna sprawa jak taka żółta kreskówka zmieniła świat Tatuaże, maniacy na comic con, ARGENTYŃCZYCY
Mój ulubiony fragment oczywiście o tzw "gadżetach" istna rewelacja, więcej takich produkcji Ubawiłem się do łez. A Pan Comic Book Guy
Pozdrawiam owładniętych manią Simpsonową fanów.
EDIT:
ZMarchewa prawdopodobnie trochę prze-kolorował pisząc że ma połowę tłumaczenia bo jak poprosiłem go o wysłanie do złączenia z moją połową kontakt się urwał Tłumaczę więc sam dalej co wiąże się z opóźnieniem. Mam nadzieję że wyrobię się i jutro późnym popołudniem albo wieczorem napisy będą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum