Wysłany: Pon Wrz 25, 2006 3:06 pm Zlot 2006/2007
Kochani!
Zaczynam od zapewniania was, że wiem, iż taki temat już powstał a zatem nie krzyczcie na mnie!
Rozmawiałam ostatnio z And-orem i doszliśmy do wniosku, że fajnie byłoby urządzić zlot w Krakowie.
Wszystko dałoby się załatwić myśle. Nocleg w schornisku młodzieżowym lub hostelu ( wiem ,że w Orange Hostel za 8 lub 12 osobowe pokoje nie bierze za dużo za łebka + plus są dobre warunki i darmowe śniadanko).
Na Rynku jest kino w którym myślę, że możnaby zorganizować jakiś pokaz simpsonowy lub futuramowy, kwestia tylko jakości seriali i ewentualnego dopasowania napisów. Ale to może ktoś bardziej w temacie się wypowie. Są tam mniejsze salki a zatem nie sądze by był problem z usadowieniem się.
Jeżeli jesteście za, to kiedy? Może w weekend jakiś jeszcze w tym roku?
Proponuje taki plan:
sobota przyjazd - simsponki w kinie - wypad do knajpki ( może jakiś konkurs live?) - nocleg - darmowe śniadanko -ewentualne koljene spotkanko - wyjazd.
Proszę was o opinie, oczywscie wszystko może ulec zmianie, jeśli tylko zajdzie potrzeba.
|Czekam na opinie/propozycje/ewentualna krytyke
To nie jest możliwe bo nie mają licencji na puszczanie Simpsonów. Więcej sensu miałoby zorganizowanie projektora i wynajęcie jakiejś zwyczajnej sali, i tak przecież nie zjedzie się dużo ludzi.
Wysłany: Sro Wrz 27, 2006 10:46 pm
ok to chyba nie bylby problem... może u mnie na uczelni by się dało... Ale musi być kwestia licencji? My wynajmujemy salę i możemy nawet tam tańczyć salsę - co ich to?
Teoretycznie musi być licencja, ale wszyscy wiedzą jak jest w praktyce. Ja już nawet nie policzę, ile razy oglądaliśmy ze znajomymi filmy ściągnięte z neta nawet na lekcjach w szkole za przyzwoleniem nauczycieli!
My odpowiadaliśmy na to.
Ależ oczywiście, że w szkole nikt nie zwraca na to uwagi. Dlatego też sugeroałem wypożyczenie jakiejś sali z projektorem. Po prostu kino nie będzie ryzykowało problemów prawnych z powodu grupy maniaków. Nie mówiąc już o tym, że projektor kinowy technicznie nie miałby takiej możliwości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum