Wysłany: Sob Lis 18, 2006 6:16 pm
no kilka ich jest...
mozesz sicagnac... na filmkiku jest kilka zdjec reszte ma and na plytach - dziwie sie ze wczoraj ci nie dal - pewnie zapomnial. wiec teraz sciagnij a zdjecia zostaw
Wiek: 26 Dołączył: 20 Sie 2005 Posty: 505 Skąd: tychy / kraków
Wysłany: Nie Lis 19, 2006 12:23 am
co to za szmuglerstwo ma być!?!
to my tu musimy nadwyrężać transfer, a ludzie na cd dostają gotowy materiał
biorę się po raz chyba 23 za ściąganie filmu (cały czas zatrzymuje się ściąganie
dorwie się człowiek raz na ruski rok do neta i jescze takie jaja
D'oh!
p.s.
doszło do skutku to piątkowe wyjście?
Jak się udało?
W piątek znaczy się w herbaciarni? Aura była poetycka, senna i tajemniczo zadymiona...;)
Tylko Sławek rozwalił się na całym podeście i zabrał prawie wszystkie poduszki...
slucham? ze co prosze? chcialas byc dowcipna pani mam-5-poduszeczek-a-wy-tylko-po-dwie?... co do plytki przyniose ci ja jutro,wiec nie plakusiaj ja zapomnialem,ale ty tez od czegos masz ta glowe na karku(nie tylko do masowania )
mokujinie8,plytke moge przegrac i przekazac,tylko musimy umowic sie kiedy i gdzie i w jaki sposob
w piatek bylo ok... stala grupka byla(czyli ja,johnny b., basia, and-or i marcin)... inni niestety nie dali rade...
Wysłany: Nie Lis 19, 2006 11:51 pm
Z tego co wiem, to mało komu udało się ściągnąć ten zlotowy filmik. Niestety nic na to nie poradze, to wina serwera - często zrywa połączenie. Jedyne, co moge zrobic, to poradzic, zebyscie używali tzw. download acceleratorow, np. getright, flashget, itp. Te programy potrafia wznowic przerwane połączenie.
Wiek: 26 Dołączył: 20 Sie 2005 Posty: 505 Skąd: tychy / kraków
Wysłany: Pią Gru 01, 2006 7:59 pm
po dłuższej przerwie wracam na forum (weekend
sorki za nie stawienie się ostatnio, ale nie mogłem
żałuję bardzo i postaram się to jakoś odpokutować
co do filmiku to ściągnąłem i bardzo mi się podobał
rzeczywiście kilkanaście podejść miałem, ale udało się
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum