Wysłany: Nie Lis 12, 2006 4:45 am Zlot 2006 - wrażenia
Już po zlocie. Jako organizator nie będę się wypowiadał, czy było fajnie, czy nie - to juz niech inni ocenią . Powiem tylko, że wszystko poszło zgodnie z planem.
Fotki możecie oglądać TUTAJ. Filmiki pokażemy wkrótce .
Wysłany: Nie Lis 12, 2006 11:46 am
OK, to popatrzcie na to zdjęcie.
Od lewej:
Przemek, jaques69, Al Ganonim, Johnny B., Lee_nox, And-or, professor_frink, cookie-rolo, Marcin. Osoba robiąca zdjęcie, to Basia (zobaczycie ją na innych zdjęciach).
Wysłany: Nie Lis 12, 2006 11:49 am
Hehehe...
Robiąc większość tych zdjęć najwyraźniej zapomnieliście wyłączyć drunken vision
Wysłany: Nie Lis 12, 2006 2:45 pm
no to bł mó aparat i sie tam stednio znam na obsludze, ktos mi tam cos wylaczal wlaczal i tak jakos wiekszosc nie wychodzila
ale filmiki sa fajne! tylko czesc ne ostra znowu
[ Dodano: Nie Lis 12, 2006 2:47 pm ]
oczywscie plakat robiony przez Basie - boski nie?
MIALA BYC CENZURA!!! and-or nie zyjesz ... wygladamy jak zapite swinie... a nie pilismy az tak znowu duzo
ogolnie bylo super...ogladnelismy pare odcinkow na projektorze, pogralismy w kalambury (oczywicie zwiazane z serialem), odpowiadalismy na pytania w quizie,chociaz wiecej czasu niz na same odpowiedzi spedzilismy na obmyslaniu sposobow na meczenska smierc and-or'a za te wlasnie pytania...bylo piwko,nalesniczki(mmmmmghhhhhhhh) i serniczki...
atmosfera byla rewelacyjna,ja bawilem sie swietnie i mysle,ze reszta tez...
ci co mieli byc a nie byli niech zaluja (haha - nelson)
ci co nie mogli byc,trudno...miejmy nadzieje,ze w przyszlym roku sie pojawicie
pozdro dla wszystkich zlotowiczow
Basia [Usunięty]
Wysłany: Nie Lis 12, 2006 11:21 pm
Bylo swietnie!!!
Nie słuchajcie Sławka, to nie alkohol nam dawał takiego kopa, ale zdrowuy śmiech!!!
A ja postuluje żeby urządzać regionalne zloty krakowskie troche częstsze niż raz do roku!:)
1. Nikt nie powiedział, że zloty mają się odbywać raz do roku. Ba, jest nawet prawie pewne, że następny będzie trochę szybciej, bo do niego potrzebna jest ciut ładniejsza, aniżeli listopadowa pogoda
2. Nikt nie powiedział, że zloty będą odbywać się w Krakowie. Pierwszy odbył się u Was, bo organizatorzy mieli wtedy ułatwione zadanie. Natomiast jest już znane przypuszczalne miejsce drugiego zlotu, rzekłbym nawet, że trzeciego również, tak więc Wy też sobie pojeździcie
Ale oczywiście nie ma przeszkód, żebyście lokalnie spotykali się choćby i codziennie
Wysłany: Pon Lis 13, 2006 3:24 pm
HEJ HEJ!!!
Zlot był świetny! żal tylko rozmazanych zdjęć, ale tak w pomieszczeniu było słabe oświetlenie. Najważniejsze że obraz z rzutnika był ostry jak żyleta i widać było Simpsonów wyraźnie
Brawa dla organizatorów za gadgety, kalambury i quiz. Niektóre pytania były naprawdę bardzo trudne!
Nie wiem czy jestem upoważniony do zdradzania tej informacji. Ci bardziej uważnie pewnie i tak wiedzą, bo była swojego czasu o tym mowa, a reszta dowie się jak pojawią się jakieś konkrety.
To jeszcze ja ze swojej strony dodam, że chociaż telepałem się po trzy godziny w każdą stronę z Warszawy to nie żałuję ani trochę. Bawiłem się świetnie i w dodatku wzbogaciłem się o kubeczek, cztery znaczki i magnes na lodówkę. W następnym roku też postaram się przyjechać, ale jeszcze kolejny juz musi być w Warszawie. We gotta take this show on the road.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum