The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: bardziej, klimacie, wakacyjnym, zlot

Zlot w bardziej wakacyjnym klimacie
Autor Wiadomość
Spark  
Maggie

Wysłany: Nie Lip 29, 2007 8:31 pm   Zlot w bardziej wakacyjnym klimacie

Mam taką sugestie aby kolejny zlot zrobić w jakimś nad morskim kurorcie np. Międzyzdroje. Moim zdaniem lepiej zrobić impreze plenerową na plaży czy ognisko. Odchodzą wtedy koszta za wynajem lokalu itp. Chyba lepiej jechać nad morze niż kisić się w Warszawie. Może jakiś kurort skusił by się i by patronowal impreze i byłby moficjialny, nagłośniony zlot. Mam nadzieją ze podzielacie moją opinie i podacie własne pomysły

kubeK  
Maggie

Wysłany: Nie Lip 29, 2007 8:40 pm   

Może po premierze kinowej o Simpsonach znowu zrobi się głośno i wtedy takie coś naprawdę będzie miało szansę wypalić , ogólnie pomysł jest wg mnie bardzo dobry , jestem za.

And-or  
Bohater Springfield

Wysłany: Nie Lip 29, 2007 9:06 pm   

A zamówisz nam pogodę? Poza tym jak byśmy oglądali odcinki? No i przecież i tak musi ktoś to organizować. Jesteś chętny? Jeśli za rok też będziesz chętny to daj znać. A na razie nie widzę sensu takiego gdybania.

Spark  
Maggie

Wysłany: Nie Lip 29, 2007 9:14 pm   

Owszem ale każdy zlot ktoś organizuje i ktoś wkońcu wybiera miasto. Chyba każdemu tu z nas zależy aby wypromować tą bajkę w polsce (może są tacy ludzie którzy jej nie znaja). Warto spróbować może jakaś gmina by się zgodziła wkońcu to dla niej promocja. Pogoda moze być kiepska wszędzie ale wtedy to date trzeba wybrć taką gdzie najbardziej prawdopodobna bedzie ładna pogoda.

mgr_rybak  
Sponsor

Wysłany: Nie Lip 29, 2007 9:23 pm   

Spark napisał/a:
Chyba każdemu tu z nas zależy aby wypromować tą bajkę w polsce (może są tacy ludzie którzy jej nie znaja).

Są miliony, którzy jej nie znają, ale działać w celu promocji? Chyba nie o to chodzi. Chodzi o spotkanie w gronie osób, które znamy zwykle tylko wirtualnie z forum.

And-or  
Bohater Springfield

Wysłany: Nie Lip 29, 2007 9:30 pm   

Spark napisał/a:
Pogoda moze być kiepska wszędzie ale wtedy to date trzeba wybrć taką gdzie najbardziej prawdopodobna bedzie ładna pogoda.

Nigdy nie będziesz miał pewności co do pogody. Tym bardziej, że datę trzeba wybrać ze sporym wyprzedzeniem (miesiąc co najmniej), żeby ludzie mieli szansę zaplanować wyjazd. A jak się pogoda zepsuje, to co? Będziemy siedzieć na plaży w strugach deszczu?
No i jeszcze to, co napisał mgr_rybak: zlot nie jest po to, żeby rozreklamować tą kreskówkę (to może przy okazji), ale po to, żeby się spotkać w realu.

tomeczek  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Nie Lip 29, 2007 10:12 pm   

Spark napisał/a:
Warto spróbować może jakaś gmina by się zgodziła wkońcu to dla niej promocja

Po raz kolejny widzę, że ludzie uważają ten zlot za coś "profesjonalnego". To forum nie jest oficjalną stroną o Simpsonach więc kontaktów z żadną gminą nie będzie.

Johnny B.  
Rada Kamieniarzy
JESTEM KOBIET- :)

Wysłany: Pon Lip 30, 2007 12:38 am   

i po raz zaczyna się "następny zlot..." jeszcze ten nie miał miejsca a wy juz planujecie nastepny...

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Pon Lip 30, 2007 5:24 pm   

Ja nie mam nic przeciwko :) W sumie fajnie by było zorganizować taki zlot w nadmorskim kurorcie, no ale cóż... problemy z pogodą itp... z finansami... no i właściciele takiego kurortu musieli by się zgodzić co już jest bardzo mało prawdopodobne

cookie-rolo  
Grampa

Wysłany: Pon Lip 30, 2007 8:41 pm   

a ja mam pomysl na 25 zjazd...
w osrodku spokojnej starosci w bzdziochach wielkopolskich... :P
nie uwazacie,ze was troszke ponioslo? - promowanie serialu? ten zjazd jeszcze sie nie odbyl a wy juz kolejne planujecie? rozumiem,ze kazdy by chcial by zjazd odbyl sie jak mu najwygodniej, ale wrzuccie na luz... odetchnijcie gleboko... i pomyslcie logicznie, zanim pomyslami zaczniecie rzucac na wszystkie strony :)

Spark  
Maggie

Wysłany: Pon Lip 30, 2007 9:12 pm   

Widze że niektórzy nie rozumieją tego co napisłem, otóż jeśli ktoś wpadnie na kolejny pomysł zorganizowania 3 zlotu to niech sobie przypomni o jakis kolo pisal na forum ze lepiej bedzie zrobić zlot nad morzem niż w dużym mieście. pozdrawiam stalych bywalców :)

ttrx  
Maggie

Wysłany: Wto Lip 31, 2007 2:43 am   

To równie dobrze można na mazurach pub wynająć ... Tylko ktoś musi być na miejscu bo zdalnie wszystkiego nie da się dopiąć. Co do angażowania god^^ nie ma sensu, gdyż jak się przekonałem forum mimo 3,5k użytkowników na zlocie niewiele się pojawia z tego nawet nie ma 1%, jeśli patrzeć na poprzedni zlot, co będzie w tym roku zobaczymy. Co do samej promocji to póki fox i jego dystrybutor w Polsce się nie ogarną to lepiej nie zwracać uwagi jak mówią mody.

Johnny B.  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Wto Lip 31, 2007 3:22 am   

lepiej zjamijcie się przyjazdem na warszawski zlot bo jak tak dalej pojdzie, to bedzie odwolany

ttrx  
Maggie

Wysłany: Wto Lip 31, 2007 1:18 pm   

Jeśli uda mi się wrócić na czas to się pojawie.

Johnny B.  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Wto Lip 31, 2007 1:55 pm   

napisz to w odpowiednim do tego dizale :)

Odpowiedz do tematu